Ford Edge Fiyatı Türkiye'de Belli Oldu

Ototeknikveri     29 Eylül 2016 12:37

Ford Türkiye, yeni büyük SUV modeli Edge'yi ülkemiz pazarında sayılı plazalarında sunmaya başladı. Yeni Ford Edge fiyatı 90 bin Dolar'dan başlıyor.

Ford Edge Fiyatı Türkiye'de Belli Oldu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ford, daha önce Amerika pazarında sunulan Edge modelini Avrupa'nın ardından ülkemizde de sunmaya başlıyor. D segmenti SUV pazarında, Nissan X-Trail, Kia Sorento, Hyundai Santa Fe, Ssangyong Rexton W ve Fiat Freemont gibi modelleri dışında premium seçenekler olan Volvo XC60, Audi Q5, Mercedes GLC, Land Rover Discovery Sport ve BMW X3'ü hedef alan Ford Edge, ülkemize tek donanım ve motor seçeneği ile geliyor. Edge'de 210 hp güç ve 450 Nm tork üreten çift turbolu 2.0 litrelik yeni dizel motor, Powershift otomatik şanzıman ve akıllı 4x4 çekiş sistemi ile birlikte yer alıyor. Bu kombinasyon ile 0'dan 100 km/s hıza 9.4 saniyede ivmelenen ve 211 km/s hıza çıkabilen Ford Edge, fabrika verilerine göre şehir içinde 6.4 litre, şehir dışında 5.4 litre ve ortalamada 5.8 litre yakıt tüketiyor.

 

Titianum adlı donanım seviyesinde 19” alüminyum alaşım jant, ön –arka park sensörleri, geri görüş kamerası, anahtarsız giriş / çalıştırma ve akıllı bagaj kapağı, gelişmiş otomatik park sistemi, ısıtmalı ön cam, ısıtmalı direksiyon simidi, aktif gürültü kontrol sistemi, alarm sistemi, SYNC 2 navigasyon ve acil durum arama yardımı ve 12 hoparlörlü Sony müzik sistemi. 10 yönlü elektrikli ısıtmalı-soğutmalı (sürücü koltuğu hafızalı), 2. Sıra ısıtmalı koltuklar, premium deri döşeme ve açılabilir panaromik cam tavan. Aracın giriş seviyesi olan bu seçeneğin liste fiyatı ise 90 bin Dolar oalrak belirtiliyor.

 

Yeni Edge'de, Ford dinamik led ön far sistemi 3.200 Dolar ve 180 derece ön görüş kamera sistemi, kör nokta uyarı sistemi, sürüşe duyarlı direksiyon, sistemi, çarpışma önleme yardımcısını içeren tekno paket ise 4.750 Dolar karşılığında alınabiliyor. 

 

Oxford Beyaz, İnci Siyah (özel renk), Elektrik Turuncu, Kona Mavi, Manyetik Gri, Yakut Kırmızı (özel renk), Platin Gri, Bronz Turuncu (özel renk) ve Platin Beyaz (özel renk). dış gövde ile siyah, bej ve kahve deri iç döşeme seçeneklerine sahip olan yeni Ford Edge'de özel renkler için ise 850 Dolar talep ediliyor.

 

Yeni Ford Edge Türkiye'de, markanın Billaller Antalya, Şahsuvaroğlu İstanbul ve TurOto Ankara bayilerinde satışa sunuluyor.

Son Güncelleme : 29 Eylül 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo