Yeni Toyota C-HR 2016 Paris'te

Ototeknikveri     29 Eylül 2016 03:19

Toyota, 2016 Paris Motorshow’da, gelecekteki vizyonunu ve orta vadedeki hedeflerinin yanında, Türkiye’de üretilecek olan C-HR’ın üretim versiyonunu da beğenilere sunuyor.

Yeni Toyota C-HR 2016 Paris'te
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Türkiye’de üretilecek olan ve tüm dünyanın merakla beklediği C-HR’ın üretim versiyonu Paris’te görücüye çıktı. C-crossover segmentine yeni bir soluk getirmeye hazırlanan Toyota C-HR, coupe hatlarıyla sportifliğe vurgu yapıyor. Kasım ayından itibaren Avrupa ülkeleri ile eş zamanlı olarak Türkiye’de de satışa sunulacak olan C-HR, hatchback otomobillerin dinamizmiyle SUV sınıfına özgü güçlü duruşu harmanlıyor. Yeni Toyota C-HR; kısa ön ve arka uzantılara sahip mimarisi ve iyice köşelere konumlandırılan şişkin çamurlukları ile güçlü ve dinamik bir tasarım sunuyor. Toyota ‘Sensual Tech’ adını verdiği yeni iç mekan tasarım konseptiyle teknoloji, fonksiyonellik ve görsel şöleni C-HR’da bir araya getiriyor.

Sınıfının en iyi kalite algısını (SQ-Sensory Quality) hedefleyen C-HR’ın premium kokpit mimarisi yüksek kalite algısını karakteristik özellikleriyle barındırıyor. Toyota C-HR’ın giriş seviyesindeki 1,2 litrelik turbo benzinli motoru yüksek yakıt verimliliği vaat ederken, hibrit versiyon yakıt verimliliğine yeni bir boyut kazandırıyor. 122 HP güç üreten yeni hibrit motor sadece daha yüksek bir verimlilik seviyesi sunmakla kalmıyor aynı zamanda çok daha etkin bir performans sağlıyor.

Yapılan optimizasyonlar sayesinde termal verimliliği yüzde 40 iyileştirilen (benzinli bir motor için dünyanın en iyi değeri) C-HR’ın 1,2 litrelik turbo benzinli motoru 116 HP güç ve 185 Nm tork üretiyor. 100 km’de ortalama 5,9 litre yakıt tüketen motor ortalama 134 gr/km CO2 salınım değeriyle çevreci ve tutumlu bir yapı vaat ediyor.

Son Güncelleme : 29 Eylül 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo