A’dan Z’ye 2016 Paris Otomobil Fuarı Rehberi

Ototeknikveri     29 Eylül 2016 02:13

Bu yılki Paris otomobil fuarı 29 Eylül itibari ile başladı, ilk günler basın mensuplarına ayrıldı. 1 – 16 Ekim tarihleri arasında ise fuar halka açık olacak.

A’dan Z’ye 2016 Paris Otomobil Fuarı Rehberi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Paris şu sıralar dünyanın en büyük ve en önemli otomotiv etkinliklerinden birisine (2016 Mondial de L’Automobile) ev sahipliği yapıyor. 16 Ekim’e kadar sürecek bu fuar için sizlere kolaylık sağlayacak bir rehber hazırlayarak fuardaki tüm yeni modellere ve konseptlere yer vereceğiz. Editörlerimiz fuar ilerledikçe rehberi güncelleyecek ve en yeni bilgiler burada olacak. Fuarda dikkat çeken önemli dünya prömiyerlerinden bazıları Audi’nin A5/S5 Coupe ve Sportback modelleri, Land Rover’ın yeni nesil Discovery modeli, Mercedes E-Class All-Terrain ve Peugeot’nun minivan ve SUV tipleri arasındaki sınırları kaldıran 3008 ve 5008 modelleri olacak.

 

Fuarda çok sayıda yenilikçi konsept çalışmaları da sergilenecek. Bunlardan en öne çıkanlar arasında Citroen’in Cxperience sedan konsepti, Lexus UX crossover ve Volkswgen’in elektrikli otomobil çalışması sayılabilir.

 

Ford, Aston Martin, Bentley, Rolls-Royce, Lamborghini ve Volvo gibi bazı önemli firmalar ise bu yıl fuarda olmayacak. Bunun sebebi de bazı firmaların fuar masraflarından kısıntıya giderek bu parayı müşterilere ulaşabilecekleri başka yerlere yatırmak istemeleri.

 

Her şekilde Paris Otomobil Fuarı otomobil meraklıları için çok heyecan verici bir etkinlik. Rehberimizi sık sık takip ederek fuar ile ilgili güncel bilgilere buradan erişebilirsiniz.

 

 

2016 PARİS OTOMOBİL FUARI'NIN ÖNE ÇIKANLARI

 

    

 

    

 

    

 

    

 

    

 

    

 

    

 

    

 

    

 

 

Paris Otomobil Fuarı'ndan çekilen görüntülere ise aşağıdaki galeriden ulaşabilirsiniz.

 

Son Güncelleme : 30 Eylül 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo