Yeni Seat Ibiza ve Seat Arona Rekabete Hazır

Ototeknikveri     02 Ekim 2016 04:01

Paris Otomobil Fuarı'nda konuşan Seat yöneticisi Luca de Meo, Nissan Juke ile rekabet edecek Arona’nın VW Grup donanımları sayesinde en iyi küçük SUV’ler arasında olacağını söyledi.

Yeni Seat Ibiza ve Seat Arona Rekabete Hazır
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Luca de Meo, Seat Ibiza ve Seat Arona modellerinin gelecek yıl marka için oyunu tamamen değiştirecek potansiyele sahip olduğunu belirtti. Yeni Ibiza gelecek yaz piyasaya çıkacak ve MQB A0 platformunu kullanan ilk VW Grup otomobili olacak. Platform gelecekte grubun bütün süpermini hatchback, sedan ve SUV’lerinde kullanılacak. Seat sadece yeni platforma değil onu tamamlayan büyün güç aktarım mekanizması, donanım ve multimedya sistemlerine de erişebiliyor. Meo, VW Grup donanımları sayesinde Seat’ın segmentte en iyi otomobillere sahip olacağını savunuyor ve “Platform bize en yeni motorlara, dinamik ince ayarlara, güvenlik donanımlarına ve multimedyaya erişim imkanı veriyor. Bu Seat için önemli bir olanak. Ibiza uzun zamandır markamızın belkemiği oldu, şimdi grupta ve segmentte en iyi temele sahip olduğumuzu söyleyebiliriz” diyor.

 

Seat Arona SUV de yeni Ibiza ile aynı temele sahip olacak ve Nissan Juke ile rekabet etmek üzere gelecek sonbaharda piyasaya çıkacak. Arona, Nissan Qashqai rakibi olarak tasarlanan kendisinden büyük Seat Ateca SUV ile benzer stile sahip olacak.

 

Luca de Meo’nun açıklamalarının devamı şöyle: “Dört otomobilimizi yan yana park ettiğimde, bir aile görüyorum. Bizim gibi %1-2 piyasa payınız olduğunda tutarlılığa ihtiyacınız vardır, markayı temsil etmeyen bağımsız modellere değil. Ateca gibi Arona da rekabetin çok yoğun olduğu bir segmente giriyor. Başarmak için gerekli özelliklere sahip olduğumuzu düşünüyorum”.

Son Güncelleme : 04 Ekim 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo