Mercedes S Serisi ve GLA 2017’de Güncellenecek

Ototeknikveri     03 Ekim 2016 01:55

Mercedes-Benz tarafından firmanın yatırımcılar için yapılan sunumunda markanın 2017’de 11 model piyasaya çıkartacağı ortaya çıktı.

Mercedes S Serisi ve GLA 2017’de Güncellenecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Firmanın yatırımcılar için yapılan sunumunda, gelecek yılın ürün yol haritası tanıtıldı. Bu plana göre, Mercedes S-Class ve Mercedes GLA güncellenecek. Her iki model de hafif kamuflajla Stuttgart’da test edilirken görüntülendi. Üretim öncesi S-Class güncellemesinin casus fotoğraflarında yeni nesil Multibeam LED farlar ve yeni LED DRL tasarımı dikkat çekiyor. Güncellenen arka lambalar yeni E-Class’ın “yıldız tozu efekti” arka lambalarına benziyor. Tampon ve ön panjurda da hafif değişiklikler var. İç kabinde 2017 Mercedes S-Class’ın iki telli direksiyonu terk ederek 3 telli çok fonksiyonlu direksiyon ile yenilendiğini görüyoruz. Ayrıca COMAND ve sürücü ekranları, COMAND sistemi için yeniden tasarlanan dokunmatik ped ve yeni döşeme seçenekleri sunuluyor.

Motor serisi de güncellenecek, ayrıca yeni sıralı altılı benzinli motora sahip 48V yarı hibrit sistem de 2017 S-Class ile birlikte gelebilir. Tüm versiyonlarda Mercedes’in 9G-TRONIC 9 kademe otomatik vitesi bulunacak. S-Class 2017 yılının ortalarında piyasada olacak.

 

Mercedes GLA ise 2017’nin ilk çeyreği içinde çıkacak. GLA, yenilenen LED farlar, LED gündüz sürüş ışıkları ve LED arka lambalara sahip. İç kabindeki değişiklikler ise kısıtlı. Bunlar arasında yenilenen COMAND multimedya sistemi, yeni iç kabin renk seçenekleri, yeni konsol döşemesi ve yenilenen butonlar sayılabilir.

Son Güncelleme : 04 Ekim 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo