Mercedes GLC Coupe Fiyatı Türkiye'de Belli Oldu

Ototeknikveri     03 Ekim 2016 03:41

Mercedes-Benz Türkiye, spor coupe modeli GLC Coupe’yi bayilerinde satışa sunmaya başladı. Modelin tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı 265 bin 700 TL’den başlıyor.

Mercedes GLC Coupe Fiyatı Türkiye'de Belli Oldu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Benzinli GLC 250 4MATIC Coupé versiyonu dört çekişli sürüş sistemi, 1.991 cc motor hacmi, 211 hp güç çıkışı, 9G-TRONIC şanzıman tipi ve AMG donanım seviyesi ile 265 bin 700 TL’den satın alınabiliyor. Dizel severler için ise GLC 250 d 4MATIC Coupé 350 bin 100 TL’den satılıyor. Dizel versiyonda da yine dört çekişli sürüş sistemi, 9G-TRONIC şanzıman bulunuyor, güç çıkışı ise 204 BG. GLC Coupe fiyaı kardeşi GLC ile karşılaştırıldığında yaklaşık 12 bin TL daha yüksek olması ile dikkat çekiyor. Yeni GLC Coupé, standart donanım kapsamında tek çıtalı karakteristik elmas görünümlü radyatör ızgarası, kaliteli krom süs parçaları ve 18 inç hafif alaşım jantlarla donatılmış. Yüksek kaliteli iç kabinde ise özel desenli, yatay kapitoneli ve ARTICO deri döşemeye sahip koltuklar, KEYLESS-GO Start fonksiyonu, Audio 20 CD multimedya sistemi, geri görüş kamerası ve EASYPACK bagaj kapağı gibi standart donanımlar bulunuyor.

Opsiyonel özellikler

Modelin opsiyonel özellikler listesi de oldukça kapsamlı. Otomobilin yürüyen aksamı DYNAMIC BODY CONTROL çelik süspansiyon ayarı veya AIR BODY CONTROL havalı süspansiyon sistemi ile tamamen isteğe göre uyarlanabiliyor. Kapsamlı isteğe bağlı donanım listesindeki diğer öne çıkan özellikler özel dokunmatik kumanda paneli, ön camda sanal gösterge paneli, ortam aydınlatması ve Burmester® Surround ses sistemi.

 

Modelle birlikte Exclusive iç mekan tasarım konsepti, designo özel donanımlar, AMG tasarım konsepti ve gece paketi seçenekleri de sunuluyor. Exclusive konseptinde özel desenli ve ARTICO deri yatay kapitoneli koltuklar, yine aynı şekilde ARTICO deri ile kaplı kontrol paneli ve geniş yüzeyli ahşap süslemeler bulunuyor. İç mekan ışık paketi, iç mekanda daha kapsamlı bir aydınlatma sağlıyor.

Designo donanımlar platin beyazı döşeme, siyah konsol, “designo” plakalı designo Nappa deri koltuklar, siyah deri çok fonksiyonlu spor direksiyon simidi, ahşap siyah dişbudak ağacı ve alüminyum süslemeleri içeriyor. Designo siyah iç mekan, kristal grisi kontrast süs dikişlerine sahip siyah designo Nappa deri döşemeler ve orta konsolda çizgisel yapılı kahverengi ıhlamur ağacı ile etkileyici bir kalite sunuyor. Yine aynı şekilde siyah deri çok fonksiyonlu direksiyon simidi, donanımı ahenkli bir şekilde tamamlıyor.

 

AMG dış mekan tasarım konsepti ise ön ve arka tampon etekleri, elmas görünümlü radyatör ızgarası ve özel AMG tasarımı hafif alaşım jantlar gibi özelliklerle çarpıcı ve dinamik bir dış görünüm sunuyor. AMG iç mekan konseptinde ARTICO deri/DINAMICA mikrofiber spor koltuklar (isteğe bağlı olarak iki renkli döşeme), gümüş krom vites değiştirme kulakçıklarına sahip alt tarafı düzleştirilmiş çok fonksiyonlu deri spor direksiyon simidi, iki tüp tasarımlı yuvarlak göstergeli ve büyük çok fonksiyonlu ekranlı gösterge tablosu ve AMG spor pedal tertibatını içeriyor. Koltuklarda süs dikişleri, kapılarda açık renk alüminyum ve orta konsolda siyah piyano boyası, süslemeler ve iç mekan ışık paketi kabin kalitesini yükseltiyor.

 

Gece paketi, parlak siyah radyatör ızgarası, siyah boyalı ve parlak tornalanmış hafif alaşım jantlar, parlak siyah kapı üst kenarı süsleme çıtaları, cam çerçeveleri, dış dikiz aynası kapağı ve B direğinden itibaren karartılmış ısı yalıtımlı cam gibi ekstra özellikler sunuyor.

 

Modelin renk seçenekleri de oldukça zengin. Opak renklerde Siyah, Kutup beyazı, metalik renklerde Obsidiyan siyahı, İridyum grisi, Sitrin kahvesi, Kavansit mavisi, Parlak mavi, Elmas gümüşü, Selenit grisi, designo renklerde mat sitrin kahvesi, metalik elmas beyazı, metalik sümbül kırmızısı sunuluyor.

Son Güncelleme : 05 Ekim 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo