HONDA'NIN FRANKFURT YENİLİKLERİ

Ototeknikveri     07 Ağustos 2013 11:08

Honda, Eylül ayında yapılacak Frankfurt Fuar\'ında, iki önemli yeniliğe imza atacak.

HONDA'NIN FRANKFURT YENİLİKLERİ
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Eylül ayında yapılacak Frankfurt Otomobil Fuar'ında ürün gamındaki yeniliklerin yanında modern ve tarihi yarış araçlarını da sergileyecek. Resmi tanıtımı ilk kez yapılacak olan yeni Civic Tourer ve güncelleştirilmiş Civic hatchback markanın model gamındaki yenilikler olurken, spor otomobil konsepti; NSX Concept II, yarış otomobili; Honda WTCC Car ve Mclaren ile birlikte geliştirilen F1 aracı McLaren Honda MP4/4 Heritage F1 Car markanın dikkat çeken yenilikleri olacak. 

Seri üretim Civic Tourer, şık dış tasarımı ve sınıfının lider iç mekanı ile öne çıkıyor. Avrupa'da geliştirilen ve tasarlanan araç markanın İngiltere'deki tesislerinde üretilecek ve 2014 yılı başlarında piyasaya sunulacak. Bir diğer dikkat çekici yenilik ise Civic hatchback modelinin iç mekanının kapsayan güncelleştirmelerin yapılacak olması. Civic hatchback'de yeni haliyle ilk kez Frankfurt'ta sergilenecek. 
 
Honda NSX Consept II, markanın çevreye verdiği önemi ve tasarımda geldiği noktayı gözler önüne serecek. 2013 FIA Dünya Touring Car Şampiyonası'nda yarışan, 1.6 litre 4 silindirli direkt enjeksiyonlu turbo şarjlı benzinli motora sahip Honda WTCC ve 1500cc V6 twin-turbo motora sahip F1 aracı da markanın motor teknolojisinde geldiği noktayı gösterecek. 

Son Güncelleme : 07 Ağustos 2013

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo