2017 BMW 5 Serisi iç kabini görüntülendi

Ototeknikveri     12 Ekim 2016 12:30

7. nesil BMW 5 Serisi (BMW G 30) iç kabini yarın (13 Ekim) yapılacak dünya prömiyerinden hemen önce casus fotoğrafçılar tarafından görüntülendi.

2017 BMW 5 Serisi iç kabini görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni dijital kontrol paneli, yeniden tasarlanmış direksiyon, yeni multimedya sistemi, yeniden tasarlanmış orta konsol ve orta kanal altıncı nesil BMW 7 ile oldukça benzer. Siyah temalı iç kabin pek çok bileşendeki metalik finiş ile kontrast oluşturuyor. Yeni nesil model BMW iDrive sistemi, BMW jest kontrolü, uzaktan park kontrolü, park uzaklık kontrolü, 3D uzaktan izleme, ön camda sanal gösterge paneli, gece görüşü ve yaya tespiti, Apple CarPlay akıllı telefon entegrasyonu, kablosuz şarj ve Harman Kardon/Bowers & Wilkins Diamond surround ses sistemi gibi özelliklere sahip.

 

2017 BMW 5 Serisi CLAR platformu üzerine inşa edilecek, arkadan çekişli olacak ve 100 kg hafifleyecek. Geleneksel benzinli ve dizel motorların yanı sıra yeni 5 Serisi’nde tak-çalıştır hibrit versiyon da sunulacak. Şanzıman seçenekleri arasında 6 kademe manuel ve 8 kademe otomatik vites bulunuyor. Xdrive dört çekişli sürüş sistemi üst donanım seviyelerinde bulunabilecek.

 

2017 BMW 5 Serisi Kasım ayında üretime girecek ve Avrupa’da 2017 yılının başlarında satışa çıkacak, bunu Kuzey Amerika takip edecek. Station versiyon ve yeni nesil BMW M5’in (kod adı BMW F90) de 2017’nin sonuna kadar gelmesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 12 Ekim 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo