Yeni Mercedes E Serisi Coupe kamuflajsız görüntülendi

Ototeknikveri     15 Ekim 2016 03:25

2017 yılında piyasaya çıkacak Mercedes E-Class Coupe test esnasında görüntülendi. Model gelecek yıl yollara çıktığında BMW 6 Serisi ile rekabet edecek.

Yeni Mercedes E Serisi Coupe kamuflajsız görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni E Class sedan ve station bir süredir satışta, gelecek yıl çıkacak coupe versiyonun ise hazırlığı devam ediyor. BMW 6 Serisi ile rekabet edecek modelin önceki casus fotoğraflarında iki kapılı E-Class şeklini kamuflaj ile saklıyordu. Son fotoğraflarda ise kamuflajın azaldığı, bazı kısımların tamamen kamuflajsız olduğu görülüyor. Kamuflajlara rağmne, modelin şeklinin S-Class ve C Class Coupe modellerini takip ettiği görülüyor. Arka kısım yuvarlak kıvrımlı, ön pencere ise oldukça eğimli. Yanlarda B sütunları bulunmuyor, bu da sedandan daha şık bir profil oluşturuyor. Yeni E-Class Coupe, sedan ile aynı platforma sahip olacak. Önceki nesil ise daha eski başka bir platform kullanıyordu. Arkadan çekişli mimari daha geniş iç kabine ve bagaja imkan verecek.

 

Modelde sedan ile aynı motor serisinin sunulması bekleniyor, yani dört silindirli turboşarjlı benzinli ve dizel motorlar, AMG versiyonları ve 3.0 litre V6 motorlu AMG 43 seride yer alabilir. Ekonomi odaklı müşteriler için de hibrit ve başka seçenekler sunulacak.

 

Üç kapılı tasarım, daha alçak tavan ve daha küçük arka koltuklar dışında, iç kabin sedan versiyon ile aynı olacak. Modelde en yeni teknolojiler boy gösterecek. Sedan versiyonda konsolda düğmeler yerine bütün kontrollerin yapılabildiği 12.3 inç ekranlar bulunuyor. Direksiyon üzerindeki dokunmatik pedlerden de işlemler kontrol edilebiliyor. Orta konsolda akıllı telefonlar için kablosuz şarj pedi de bulunuyor.

Son Güncelleme : 15 Ekim 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo