Mercedes-Benz pikap kamyonet 25 Ekim’de geliyor

Ototeknikveri     19 Ekim 2016 03:09

Mercedes-Benz’in orta boy bir pikap kamyonet geliştirdiğinin açıklanmasından beri Audi ve BMW gibi rakip markalar teyakkuz halindeydi. Şimdi ise pikap modelin hazır olduğu ve çok yakında tanıtılacağı söyleniyor.

Mercedes-Benz pikap kamyonet 25 Ekim’de geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fransız basınında çıkan haberlere göre, yeni pikap kamyonet 25 Ekim Salı günü tanıtılacak. Haberlerde ayrıca modelin tanıtımın hemen ardından Kasım ayında Brezilya Sao Paulo Otomobil Fuarı'nda sergileneceği iddia edildi. Mercedes’in fuarda yer alacağı biliniyor ancak firma burada yeni bir model tanıtacağını şu ana kadar onaylamadı. Öte yandan, modelin hangi fuarda karşımıza çıkacağı değilse de eninde sonunda üretime gireceği kesin. GLT ya da X-Class ismi verilmesi beklenen orta boy pikap Mercedes-Benz’in hafif ticari araç segmentindeki varlığını güçlendirecek. Nissan Navara NP300 ve Renault Alaskan’ın merdiven gövdeli şasisini temel alacak modelin üretimi İspanya’da ya da Arjantin’de Nissan tarafından yapılabilir.

 

Navara NP300 ve Alaskan’In lüks bir versiyonu olan pikap (GLT ya da X-Class), helezon yaylı beş linkli arka süspansiyon sistemi ile bu modellerden daha iyi bir sürüş deneyimi sunacak.

 

Lüks dış cephe tasarımı, yumuşak süspansiyon ve gürültü, titreşim, sertlik seviyesi iyileştirmelerinin yanı sıra Mercedes-Benz GLT/X-Class 3.0 litre V6 turbo dizel motorla gelebilir. Bu motorun 2.3 litre dCi dört silindirli dizelin yerine tercih edilmesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 19 Ekim 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo