Makyajlı Mercedes GLA test esnasında görüntülendi

Ototeknikveri     19 Ekim 2016 05:29

Yeni nesil küçük SUV yükseltilerek ve dış cephesi ufak dokunuşlarla yenilenecek. Yeni Mercedes GLA 2017 yılında tanıtılacak.

Makyajlı Mercedes GLA test esnasında görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Gelecek yıl tanıtılacak 2017 Mercedes-Benz GLA test esnasında görüntülendi. Mercedes’in BMW X1 rakibi güncellenen SUV’si artık daha yüksek ve şu an piyasada olan modelin hatchback benzeri görünümünden daha farklı. Otomobilin yenilenen kısımları kamuflajla gizlenmiş, buradan özellikle ön ve arka tamponların ve arka lambaların değiştiği anlaşılıyor. Stil değişiklikleri ile model A-Class hatchback ile yakınlaştırılmış, bu da GLA 45 AMG performans versiyonunun “A” ailesinin geri kalanı ile aynı yeniliklere sahip olacağı anlamına geliyor. Örneğin güç çıkışı 21 hp arttırılarak 376 hp olabilir. Güncellenen CLA gibi, GLA da Apple Carplay ve Android Auto entegrasyonu ve yeniden tasarlanmış dokunmatik ekrana sahip olacak.

 

İç kabinde yeni teknolojiler ve tefrişatta yenilikler var. GLA, fiyat bakımından Audi Q3 ve BMW X1 ile rekabet ediyor ve 2014’ten beri satışta. Bu da modeli segmentinin en eski ikinci otomobili yapıyor. En eski model ise 2011’de çıkan Q3.

 

Model A-Class hatchback ile pek çok bileşeni paylaşıyor. Bu nedenle GLA, geçen yılki güncellemede A-Class için uygulanan pek çok yenilikten faydalanabilir.

 

A-Class’da 180 dizel motor güncellendi ve daha verimli hale getirildi. GLA’nın da benzer seviyede yakıt verimliliği sunması bekleniyor. 220 dizel motor da A-Class’da güç çıkışı artışından faydalandı, daha önce 168 hp olan güç çıkışı artık 175 hp.

 

Otomobilin bu güncellemeler ile birlikte başlangıç fiyatının bir miktar artması bekleniyor.

Son Güncelleme : 19 Ekim 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo