2019 BMW 3 Serisi Nurburgring’de görüntülendi

Ototeknikveri     09 Kasım 2016 04:28

BMW 3 Serisi önümüzdeki yılların en heyecanla beklenen otomobilerinden.

2019 BMW 3 Serisi Nurburgring’de görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

G20 kod adıyla bilinen yeni BMW 3 Serisi oldukça zorlu bir rekabetin içine girecek. BMW yakaladığı ivmeyi sürdürebilmek için yeni seriye özel ihtimam gösteriyor. Yeni modelin ilk prototiplerinden birisi Nurburgring’de test esnasında görüntülendi ve oldukça umut vaat ediyor. Firma içerisinden kaynaklara göre yeni 3 Serisi öncekinden çok daha hafif olacak. Şasi ve kaportada hafif materyaller kullanılarak modelin performansı ve verimliliği geliştirilecek. 3 Serisi’nin iç kabini çoğunlukla demode olarak görülüyordu, yeni 3 Serisi’nde öncekine kıyasla daha modern ve lüks, aynı zamanda sportif karakterini koruyan bir kabin bekleniyor.

Kaputun altında yeni 5 Serisi’nde olduğu gibi 2 litre ve 3 litre motorlar yer alabilir. G20 3 Serisi için yeni bir M Performance versiyonu da çıkartılacak. 340i, M340i olacak, güç çıkışı artacak ve bazı ayrıcalıklı özelliklerle donatılacak. Dizel cephesinde BMW M340d modeli bugünlü ultra hızlı 335d versiyonunun yerini alacak.

Serinin diğer ucunda 1.5 litre üç silindirli turboşarjlı motorları da en azından hibrit sistemin bir parçası olarak görebiliriz. Bir diğer söylenti ise Touring modelinin 2019’dan itibaren artık ABD’de satılmayacağı yönünde. Yeni 3 Serisi 2019’da piyasaya çıkacak. Modelin Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılması bekleniyor. Şu anki F30 3 Serisi’nin üretimi 2018 yılı Ekim ayında durdurulacak.

Son Güncelleme : 10 Kasım 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo