Renault Duster Extreme konsepti Brezilya’da tanıtıldı

Ototeknikveri     10 Kasım 2016 03:58

Yeni konsept, kompakt SUV’nin off-road potansiyelini gözler önüne seriyor.

Renault Duster Extreme konsepti Brezilya’da tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Renault Duster Extreme konseptini 2016 Sao Paulo otomobil fuarında tanıttı. Ekstrem off-road konsepti firmanın Sao Paulo’daki tasarım merkezi RDAL (Renault Design Latin America) tarafından geliştirildi. Renault Duster Extreme, Duster modelinin uygun aksesuarlarla donatıldığında tatmin edici bir off-road potansiyeline sahip olduğunu yansıtıyor. Özellikle fuar için geliştirilen konsept 2.0 litre motorlu, dört çekişli Duster otomobilin off-road yeteneklerini performans donanımları ve aksesuarlar ile yukarıya çekiyor. Konsept özel materyaller ve renklerle de standart modelden ayrılıyor.

 

Konseptin dış cephesinde gri kaporta üzerinde kırmızı aksesuarlar ile dağ kurtarma araçlarını anımsatan bir görünüm dikkat çekiyor. Dış cephede off-road lastikler, yükseltilmiş süspansiyon, çekme kancası, çamurluk genişleticiler, LED lambalı portbagaj ve kolay giriş çıkış için merdiven bulunuyor. İç kabinde ana renk olarak siyah, detaylarda kırmızı kullanılmış. Konsolda “EXTREME”, direksiyonda ise “4WD” logosu bulunuyor.

 

Renault Duster Extreme konsepti gücünü 2.0 litre flex-fuel (benzin ya da etanol kullanabilen) dört silindirli motordan alıyor. Motor benzinle çalışırken 143 hp çıkış gücü, 20.2 etanol ile 148 hp çıkış gücü veriyor.

 

Üretim versiyonu Duster 4x4 altı kademe manuel vitese sahip. İlginç bir şekilde, konseptin iç kabin fotoğrafında 5 kademe manuel vites görülüyor.

Son Güncelleme : 10 Kasım 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo