Yeni VW Golf 2017 ilk detaylar

Ototeknikveri     10 Kasım 2016 04:26

Yenilenen Volkswagen Golf 2017, 1.5 TSI motor seçeneği, yeni 7 DSG, led ön farlar, trafik yoğunluk asistanı, acil durum asistanı, yeni tampon ve far tasarımı, 9.2 inçlik multimedya ekranı ve 12.3 inçlik gösterge ekranı ile dikkat çekiyor.

Yeni VW Golf 2017 ilk detaylar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen, merakla beklenen makyajlı Golf modelinin resmi tanıtımını gerçekleştirdi. 2017 Volkswagen Golf, tasarımında özellikle far ve tamponlarında yapılan değişikliklerin dışında, iç mekanda yer bulmaya multimedya teknolojileri, güvenlik sistemleri ve motor-şanzıman teknolojilerindeki güncellemeler ile dikkat çekiyor. Alman üreticinin genellik makyaj operasyonlarında uyguladığı prensip doğrultusunda tasarımında ciddi bir değişim dikkat çekmeyen Golf'ün alt ızgarasında bulunan krom şeritlerin uzatılmasıyla daha aracın daha geniş görünmesi sağlanmış. Bi-xenon teknolojisi yerine led farların opsiyon olarak sunulacağı yeni Golf'ün iç mekanın da ise Tiguan^da olduğu 12.3'lik dijital gösterge paneli opsiyonu sunulmaya başlanıyor. Ayrıca Volkswagen modellerinde bir ilk olan 9.2 inçlik ekrana sahip multimedya ekranı da yeni Golf'ün orta konsolundaki yerini almış. 

Yeni Golf'teki teknik anlamdaki en büyük yenilik ise daha önce duyurulan 1.5 TSI motor seçeneğinin eklenmesi. 130 hp ve 150 hp olmak üzere iki farklı güç çıkışı ile sunulacak bu motorun güçlü olan versiyonun da ACT silindir yönetim sistemi de görev alıyor. Daha düşük tüketim ve emisyon değerlerine imza atan bu motorun dışında, yeni Golf'te 6 ileri DSG şanzımanın yerini alacak yeni 7 DSG şanzıman en çok dikkat çeken teknik yenilik oluyor. Volkswagen makyaj operasoynu kapsamında Golf'ün GTI versiyonunun 2.0 litrelik turbo benzinli motorunun güç çıkışını 220 hp'den 230 hp'ye yükseltirken, GTI Performance paketi tercih edildiğinde bu değer 245 hp'ye ulaşıyor. 

 

Güvenlik teknolojilerine de önem veren Volkswagen, yeni Golf modelinde Sıkışık Trafik Asistanı, Acil Durum Asistanı sistemi ve Römork Asistanı gibi sürücü destek sistemlerini sunmaya başlıyor. 

Son Güncelleme : 10 Kasım 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo