2017 Opel Insignia’dan yeni görüntüler

Ototeknikveri     11 Kasım 2016 03:17

2017 Opel Insignia’nın tasarım detayları yeni görüntülerle ortaya çıktı. Otomobilin dünya prömiyeri gelecek yıl yapılacak.

2017 Opel Insignia’dan yeni görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Opel’in yayınladığı yeni fotoğraflarda otomobilin ön panjuru, tamponu ve kaput tasarımı görülüyor. Ön panjurun üst köşesine doğru uzanan bir krom şerit bulunuyor, panjurun çevresi de yine krom. Ön panjur Insignia’nın Amerikalı kuzeni Buick Regal’in büyük versiyonu Buick LaCrosse modelini andırıyor. Otomobilin ön tamponunda krom şeritli ve daha küçük bir panjur daha var. Kaputta kalın bir kıvrım görülüyor, bu da yine LaCrosse’dan da bildiğimiz bir özellik. Fotoğrafta Insignia’nın farları da görülebiliyor. Birkaç gün önce yayınlanan başka bir fotoğrafta farlar daha da açık bir şekilde görülebiliyordu.

 

2017 Opel Insignia markanın amiral gemisi modeli olacak

Fotoğrafta üçlü iç lambalar ve etraflarındaki aydınlatma da görülüyor. Opel farklı aydınlatma motifleri arasında daha yumuşak geçiş sağlamak için 32 LED kullanıldığını belirtiyor. Bu da yeni Astra’daki LED’lerin iki katı. Yeni Opel Insignia'nın Intellilux far sisteminin detayları için lütfen tıklayınız.

Ayrıca Insignia’nın farları yeni fonksiyonlara sahip. Bunlar arasında uzun mesafe görüşü sağlayan ve viraja göre ışığın açısını ayarlayan viraj aydınlatması ve spot ışığı özellikleri dikkat çekiyor. Uzun far spot ışığı ise 400 metre ileriyi bile mükemmel şekilde aydınlatabiliyor.

Yeni Insignia serisi üç modelden oluşacak: beş kapılı hatchback Insignia Grand Sport, station versiyon Insignia Sport Tourer ve dört çekişli, off-road stili Insignia Country Tourer. Markanın amiral gemisi olarak, Insignia modeli Ford Mondeo ve BMW 3 Serisi ya da Mercedes-Benz C-Class gibi daha lüks rakiplerle karşılaşacak.

 

Yeni Insignia’yı 2017’de dört yeni model daha takip edecek.

Son Güncelleme : 11 Kasım 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo