2017 Honda CR-V’den yeni görüntüler

Ototeknikveri     14 Kasım 2016 04:32

Honda CR-V yeni kasası ile bu yıl sona ermeden ABD’de siparişe açılacak.

2017 Honda CR-V’den yeni görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2017 Honda CR-V modelinin dış cephe ve iç kabininden gündüz çekilmiş yeni görüntüler ortaya çıktı. Yeni CR-V’nin stili tazelenen ön kısmı, agresif farları ve kanat şekilli LED gündüz sürüş ışıkları, iri çamurluklar, kısa sarkıntı ve iki egzoz borusu ile öne çıkıyor. CR-V en üst donanım seviyesinde LED farlara ve ilk kez hava sürükleme kuvvetini azaltan aktif açılıp kapatılabilen panjura sahip. Otomobil 18 inç tekerlekler, eller serbest açılabilen bagaj kapağı, uzun far destekli (AHB) farlar, yağmur sensörlü ön cam silecekleri ve kullanışlılık ve stili geliştiren pek çok orijinal Honda aksesuarları (Genuine Honda Accessories) ile geliyor. Honda Civic’in platformunu kullanan 2017 Honda CR-V turboşarjlı motora sahip olan ilk nesil. 1.5 litre DOHC, direkt enjeksiyonlu ve turboşarjlı, sıralı 4 silindirli motor 190 hp güç çıkışına sahip. Standart versiyonlar 2.4 litre DOHC, direkt enjeksiyonlu, doğal emişli i-VTEC motor ve Honda G-Shift kontrol teknolojisiyle gelen CVT vites ile geliyor. CR-V önden çekişli ve dört çekişli sürüş sistemi seçenekleriyle sunulacak.

 

2017 Honda CR-V daha geniş bir iç kabine sahip ve kategorisindeki en iyi arka koltuk bacak mesafesini sunuyor. 7 inç dokunmatik ekran, Display Audio arayüzü ve Android işletim sistemi, fiziksel ses butonu, ayrıca Garmin ile birlikte geliştirilen Honda uydu bağlantılı navigasyon sistemi (Honda Satellite-Linked Navigation System) otomobilin öne çıkan multimedya ve bağlanabilirlik özellikleri arasında. Sistem Apple CarPlay ve Android Auto yazılımları ile uyumlu.

 

2017 Honda CR-V’nin önemli kullanım kolaylığı ve konfor özellikleri arasında ise şunlar bulunuyor; uzaktan motor başlatma, iki bölgeli klima kontrolü, ısıtmalı aynalar, elektrikli park freni (EPB), arka USB şarj noktaları, ön koltukta 4 farklı elektrikli ayar, 8 ayarlı sürücü koltuğu, kaza önleme freni (CMBS) ve önleyici kaza uyarısı (FCW), yaya tespit fonksiyonu, uyumlanabilir seyir kontrolü (ACC) ve düşük hızlı takip, şerit takip asistnaı (LKAS), otomatik uzun farlar (HSS), yoldan çıkmayı önleyici sistem (RDM) ve şeritten ayrılma uyarısı (LDW), kör nokta bilgilendirme (BSI) ve arka çapraz trafik takibi (CTM).

Son Güncelleme : 14 Kasım 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo