2017 Citroen C-Elysee Tanıtıldı

Ototeknikveri     15 Kasım 2016 04:25

Uluslararası piyasalar için tasarlanan ve Peugeot 301 ile aynı platformu paylaşan Citroen C-Elysee güncellendi.

2017 Citroen C-Elysee Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Otomobilin dış görünüşü ilk bakışta değişmemiş gibi görünüyor. Yeniliğin fark edildiği yerler arasında ise ön panjur, farlar, sis lambaları ve gündüz sürüş ışıkları sayılabilir. Kompakt sedan 3D efektli lambalar ve tazelenen imajını zenginleştiren iki yeni renk seçeneğiyle geliyor. Lazuli Mavisi ve Alüminyum Gri renk seçenekleri modelde daha önce sunulan Teles Mavisi ve Çelik Gri’nin yerini alıyor. 2017 C-Elysee’ye yeni 16 inç jantlar da eklenmiş. İç kabinde ise yeni 7 inç dokunmatik ekran ve Bluetooth aracılığı ile akıllı telefon desteği bulunuyor. Android Auto ve Apple CarPlay desteği ve ses tanıma teknolojisi de yenilikler arasında. “Citroen Connect Nav” navigasyon sistemi navigasyon deneyimini daha da geliştirmeyi vaad ediyor. Sistem bazı piyasalarda benzin/dizel fiyatlarını gösteren, alternatif rotalar öneren ve tehlike uyarısı verebilen başka servislerle birlikte sunulacak.

 

Piyasaya göre değişen şekilde, 2017 Citroen C-Elysee çok sayıda benzinli ve dizel motor seçenekleriyle sunulacak. Bunlar arasında PureTech 82 PS, VTi 115 hp, HDi 91 hp ve BlueHDi 100 hp de bulunuyor, bu motorlar altı kademe manuel ya da otomatik vitesle çalışabiliyor.

 

Otomobil İspanya Vigo’da üretilmeye devam ediliyor ce 2017’nin ilk çeyreğinde satışa çıkması bekleniyor. Çin versiyonu ise Wuhan’da üretilecek ve benzer güncellemeler ile gelecek yıl çıkacak.

Son Güncelleme : 15 Kasım 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo