Yeni Seat Leon: Daha şık, daha gelişmiş ve güçlü

Ototeknikveri     15 Kasım 2016 09:48

Seat tarihinin en büyük ürün atağı kapsamında ilk SUV modeli Ateca’yı piyasaya sürdükten sonra şimdi de en çok satan modeli Leon’u tepeden tırnağa yeniledi. Gelecek yıl ise sıra Ibiza’da. Böylece İspanyol marka bir yıldan kısa süre içinde en önemli üç modelini tazelemiş olacak; Ateca, Ibiza ve Leon. Firma ayrıca Arona modelini çıkartmaya hazırlanıyor.

Yeni Seat Leon: Daha şık, daha gelişmiş ve güçlü
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Seat Leon daha şık ve daha dinamik bir tasarıma sahip, aynı zamanda hem rasyonel hem de heyecan verici. Bu özellikler yeni tamponlarda ve ön panjurda görülebiliyor. Aydınlatma da full LED farlar ile yenilenmiş. Elbette hepsi bu kadar değil. Yeni Seat Leon yeni özellikler, teknolojiler ve fonksiyonellikle dolu. Ateca ile birlikte çıkan yeni teknolojiler Seat Leon’da da görülecek. İç kabindeki bazı önemli özelliklerin arasında elektrikli el freni, anahtarsız giriş – çıkış ve başlatma sistemi de yer alıyor. Orta konsol yeni tasarımıyla kablosuz telefon şarjı ve en yeni bağlanabilirlik teknolojilerine sahip 8 inç dokunmatik ekran gibi özellikler de sunuyor. Yeni modelde aynı zamanda kapsamlı sürüş yardımı sistemleri bulunuyor.

 

Otomobildeki önemli bir yenilik de 115 PS gücündeki 1.6 TDI motor. 150 PS ST 2.0 TDI motor da dört çekişli sürüş sistemi ve 7 kademe otomatik vitesle birlikte sunuluyor. Yeni Xcellence donanım seviyesi ise özel tasarım ve akıllı teknolojilerle geliyor. Bunun yanı sıra Seat Leon bir Cupra versiyona da sahip olacak. Seat SC, 5 kapılı ve aile tipi station modellerde performansı en güçlü şekilde yansıtarak eksiksiz bir Seat deneyimi sunacak.

 

Seat Leon Cupra’ya yeni 300 hp motor ekleyerek modeli gelmiş geçmiş en güçlü Seat otomobili haline getirdi. Dahası, station versiyonda bu yüksek güç çıkışı DSG vites ve dört çekişli sürüş sistemiyle taçlanacak. Bu, 2000 yılında çıkan Leon Cupra 4’ten sonra ilk dört çekişli Leon Cupra olacak. Yeni Seat Leon Cupra Şubat ayında tanıtılacak.

Son Güncelleme : 16 Kasım 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo