2017 Seat Ibiza, Hyundai i20 kamuflajı ile görüntülendi

Ototeknikveri     16 Kasım 2016 03:12

Yeni nesil hatchback MQB A Zero platformunu kullanan ilk model olacak. 2017 Seat Ibiza daha geniş iç kabin ve verimlilik iyileştirmeleri ile gelecek.

2017 Seat Ibiza, Hyundai i20 kamuflajı ile görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2017 Seat Ibiza test otomobili Hyundai i20’ye benzeyen bir kamuflaj içinde görüntülendi. Bu teknik otomobil üreticileri tarafından otomobilin kimliğini gizlemek için zaman zaman kullanılıyor. Buna rağmen fotoğraflarda otomobilin aslında bir Seat Ibiza olduğu gayet rahat anlaşılabiliyor. Yeni beş kapılı Ibiza gelecek yılın ikinci yarısında üretime girecek. Kamuflaja rağmen, test otomobilinin yeni arka lambalara sahip olduğu görülebiliyor. Arka lambalar daha büyük Leon modelinin lambalarına benziyor. Farlarda da yine Leon’dan ilham alınmış. İki modelin çok sayıda tasarım özelliğini paylaşması bekleniyor. Yeni Ibiza daha lüks bir iç kabine sahip olacak. Kabin aynı zamanda genişleyecek ve yolcular için daha konforlu bir ortam sunacak.

 

2017 Ibiza Volkswagen Grubu’nun MQB A Zero mimarisini kullanan ilk model olacak. Bu mimari Volkswagen Polo ve Skoda Fabia’nın gelecek versiyonlarında da kullanılacak. Ibiza serisinin genelinde Volkswagen Grubu’nun yeni turboşarjlı, dört silindirli benzinli ve dizel motorları kullanılacak. 1.0 litre üç silindirli motor da sunulmaya devam edilecek.

 

Yeni nesil Ibiza için daha sonra crossover bir versiyon da çıkartılacak. Bu versiyon Ateca SUV’nin altında konumlanacak ve Audi Q2’ye alternatif olacak. Q2’nin aksine Ibiza crossover dört çekişli sürüş sistemine sahip olmayacak, sadece önden çekişli olacak. Crossover, hatchback modelden daha uzun ve yüksek olacak, iri tekerlek bombeleri ve gençlere yönelik enerjik bir tasarımla gelecek.

Son Güncelleme : 16 Kasım 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo