Mazda yeni 2017 CX-5’i paketinden çıkarttı

Ototeknikveri     16 Kasım 2016 11:24

Mazda yeni 2017 CX-5 crossover SUV modelini tanıttı. Tamamen yeniden tasarlanan model Japonya’da Şubat ayında piyasaya çıkacak, ardından global piyasalara dağıtılmaya başlancak.

Mazda yeni 2017 CX-5’i paketinden çıkarttı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

“Tüm müşterilerin beğeneceği bir SUV” sloganıyla geliştirilen CX-5 sadece sürücü için değil otomobildeki herkes için sürüş keyfi vaad ediyor. Model sürücünün beklentilerine uyumlu, hızlı yanıt veren bir performans için tasarlandı. Otomobilde yolcu konforu da ön planda. G-Vectoring Control ve SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS taşıt hareket kontrolü teknolojileri ve başka önlemler sayesinde kabin sessiz, biniş konforlu. KODO-Soul of Motion (hareketin ruhu) tasarım teması ile tasarlanan dış cephe cesur ve duyusal. İç kabin ise rahatlatıcı ve keyifli. Kaporta renk seçenekleri arasında yeni Soul Red Crystal da bulunuyor. Bu yeni kırmızı renk tonu Mazda’nın KODO tasarımlarının güzelliğini ve kalitesini vurguluyor.

 

Modelin güç aktarım mekanizmaları seçenekleri arasında SKYACTIV-G 2.0 ve 2.5 benzinli ve SKYACTIV-D 2.2 dizel motorlar bulunuyor. Üç motor da istikrarlı sürüş performansı ve olağanüstü verimlilik sunuyor.

 

İlk olarak 2012’de piyasaya çıkan CX-5, SKYACTIV teknolojisine ve KODO tasarımına sahip ilk yeni nesil modeldi. O günden bu yana model 120 ülkede satılan ve Mazda’nın global satışlarında yaklaşık %25 paya sahip önemli bir ürün haline geldi. CX-5 dünya çapında 90 ödül aldı, bunların arasında 2012-2013 Japonya’da Yılın En İyi Otomobili ödülü de bulunuyor.

Son Güncelleme : 17 Kasım 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo