Yeni nesil 2017 Ford Fiesta 29 Kasım’da tanıtılacak

Ototeknikveri     17 Kasım 2016 01:25

Ford iki haftadan az bir süre içinde yeni nesil Fiesta modelinin örtülerini kaldırarak gün ışığına çıkartacak.

Yeni nesil 2017 Ford Fiesta 29 Kasım’da tanıtılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ford CEO’su Mark Fields ve Ford Avrupa başkanı Jim Farley yeni modeli 29 Kasım günü Almanya’da Köln Niehl fabrikasında basın mensupları ve bayilere tanıtacak. Farley yeni Fiesta’nın “çekici, eğlenceli, sportif sürüşlü ve 40 yıldır insanların severek kullandıkları ikonik küçük otomobilin ruhuna sadık kalan bir model” olduğunu belirtiyor. Yeni Fiesta Avrupa’da Renault Clio, Opel/Vauxhall Corsa ve Volkswagen Polo ile, Kuzey Amerika’da Chevy Spark, Kia Rio ve Nissan Versa Note ile rekabet edecek. Modelin boyutları büyüyecek ve firmanın en yeni tasarım dilini taşıyacak. Fiesta’da artık yeni nesil sürüş yardım sistemleri ve başka yeni teknolojiler de bulunuyor.

 

Otomobilin gücünü üç ve dört silindirli EcoBoost motorlardan alması bekleniyor. Kuzey Amerika dışında 1.5 litre EcoBlue dizel motor da sunulacak. ST versiyon yeni nesilde de devam edecek. Üstelik bu kez 220 hp gücünde ve önden çekişli olması bekleniyor.

 

Köln’deki etkinlik boyunca Ford akıllı mobilite (Smart Mobility) teknolojisinin detaylarını da açıklayacak, yakıt tasarruf teknolojilerini be yeni ticari taşıtlarını tanıtacak. Etkinlik 29 Kasım Salı günü saat 20.00’da (Orta Avrupa Saati) gerçekleştirilecek.

Son Güncelleme : 17 Kasım 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo