YENİ MAKYAJLI SKODA YETİ OUTDOOR VE URBAN

Ototeknikveri     14 Ağustos 2013 11:08

Skoda Yeti\'nin makyajlı halinin ilk görüntüleri ortaya çıktı.

YENİ MAKYAJLI SKODA YETİ OUTDOOR VE URBAN
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kompakt SUV segmentinde Skoda'yı başarılı bir şekilde temsil eden Yeti, b ve c segmenti arasında kalan boyutlarıyla bir çok farklı modelle rekabet ediyor. Ülkemizde 1.6 litrelik dizel motor ve manuel şanzıman kombinasyonu ile başarılı satış rakamlarına ulaşan Yeti, markanın yeniden yapılanma çalışmaları kapsamında güncelleniyor. Frankfurt Otomobil Fuar'ında resmi olarak tanıtılması beklenen makyajlı Yeti, ile ilgili resmi olmayan ilk resimler ortaya çıktı. Yeni Rapid, Octavia ve Superb modellerindeki yüz ifadesinin aktarıldığı Yeti, ön bölümünde yer alan yuvarlak sis farlarına makyaj ile birlikte veda etmiş. Keskin hatlara kavuşan araç, artık daha şık bir ön görünüme ve Urban ve Outdoor adlı iki farklı seçeneğe kavuşmuş. Urban donanım seviyesinde şık görünüme katkı sağlayan bir diğer detay olan yeni ön tamponların, artık tamamı gövde renginde. 

Yeni makyajlı Skoda Yeti Urban resim galerisi için lütfen tıklayınız.

Marşpiyelleri ve arka tamponu da gövde renginde olan yeni Yeti'nin Urban seçeneğinin, arka bölümünde en dikkat çeken bölüm stop farlarının tasarımı oluyor. Ledlerle daha şık hale gelen stoplara sahip olan Yeti'nn iç mekanında da güncellemeler yapılmış. Yeni direksyon simidi ve döşeme seçeneklerinin sunulacağı makyajlı Yeti'nin donanımsal olarak da yenilikler sunması bekleniyor. Araçla ilgili teknik detaylar henüz ortaya çıkmadığından, yeni Superb'de olduğu gibi, 1.6 litrelik dizel motor ile birlikte DSG şanzıman seçeneğinin sunulup sunulmayacağı belirsizliğini koruyor.

Outdoor donanım seviyesinde ise araç daha çok araziye uygun bir görünüme kavuşmuş. Tampon altı koruyucular ve krom kaplamalı yan çıtalar aracın daha farklı görünmesini sağlıyor.

Yeni makyajlı Skoda Yeti Outdoor resim galerisi için lütfen tıklayınız.

 

Son Güncelleme : 14 Ağustos 2013

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo