BMW 1 Serisi Sedan, Guangzhou'da tanıtıldı

Ototeknikveri     22 Kasım 2016 02:55

Bir dizi casus fotoğraf ve çizimlerin internette yayınlanmasının ardından, BMW resmi olarak yeni 1 Serisi Sedan modelinin örtüsünü kaldırdı.

BMW 1 Serisi Sedan, Guangzhou'da tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Özellikle Çin piyasasını hedef alan ve markanın küresel platformu ile geliştirilen kompakt dört kapılı model, BMW'nin genç nesilden potansiyel müşterileri çekmeyi umduğu 2016 Guangzhou Auto Show'da sergileniyor. BMW Brilliance Otomotiv pazarlama ve satıştan sorumlu başkan yardımcısı Jochen Goller yeni model için "Yeni BMW 1 Serisi Sedan, ürün yelpazemizdeki en genç BMW ve bu özel modeli doğru zamanda, doğru yerde ve doğru insanlar için yarattığımıza eminiz. Premium kompakt otomobiller en hızlı büyüyen segment, Çinli genç nesil bu otomobillerin ana tüketicileri haline geliyor. Bu da tam segmentin büyüdüğü bir zamanda doğru hedef kitlesi için doğru ürünü yarattığımızın göstergesi" diye konuştu.

 

Görsel bakımdan, yeni model bir BMW olduğunu hemen belli ediyor. Çift böbrek şekili ön panjur, LED teknolojili yuvarlak farlar, L şeklinde arka lambalar, uzun kaput ve kısa sarkıntılar otomobilin dış cephesindeki belirgin özellikler. İç kabinde ise tüketicilere 8.8 inç LED ana ekran sunuluyor. Ön camda renkli sanal kontrol paneli, iki bölgeli klima kontrolü ve deri döşemeler iç kabindeki diğer özellikler arasında.

 

BMW modelin donanım seviyeleri ile ilgili ayrıntıları henüz ilan etmedi, ancak yeni 1 Serisi Sedan'ın şeritten ayrılma uyarısı, çarpışma uyarısı, yaya uyarısı ve acil yardım özellikleriyle sunulacağı biliniyor.

 

Serideki motorlar arasında yeni 1.5 litre ve 2.0 litre turbo motorlar bulunacak, bunlar altı ileri ve sekiz ileri Steptronic viteslerle çalışacak. Ayrıca, otomobilde otomatik start/stop ve fren enerjisi geri kazanım fonksiyonları bulunuyor. Model Comfort, Sport ve Eco Pro sürüş modları ile daha verimli kullanılabiliyor. Ortalama yakıt tüketimi 5.5 litre/100 km.

Son Güncelleme : 22 Kasım 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo