Yeni nesil Alfa Romeo Giulietta böyle görünebilir

Ototeknikveri     22 Kasım 2016 03:30

Stelvio ve Giulia modellerini gün yüzüne çıkaran Alfa Romeo'nun aynı tasarım anlayışını yeni kasa Giulietta modeline de uyarlaması bekleniyor.

Yeni nesil Alfa Romeo Giulietta böyle görünebilir
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Alfa Romeo, Stelvio crossover modelini ortaya çıkardığı ve Giulia sedanı dünyaya tanıttığı bir ürün atağının tam ortasında. Sırada ise muhtemelen Giulietta'nın yerini alacak yeni bir model var. Bu model dijital çizimle canlandırıldı. Mevcut Giulietta, 2010 yılında Audi A3 ve BMW 1 Serisi gibi modellere İtalyan bir alternatif olarak tanıtıldı. Şu an altı yaşını geçen model, 2008 yılında piyasaya sürülen küçük MiTo'dan sonra markanın ikinci en eski modeli. Özellikle bu piyasa segmentinin canlılığı ve Fiat Bravo ve Dodge Dart'ın artık kullanımdan kaldırılmasıyla Fiat Chrysler grubunun ekonomik Tipo dışında bu sınıfta rekabet edecek bir ürünü kalmadığı düşünülürse, Giulietta'nın yerine yeni bir model gelmesi kaçınılmaz.

Alfa'nın Giulia'nın tasarım temasını Stelvio'ya ne kadar yakından uyguladığını göz önüne alarak, sanatçı Theo Chin markanın Giulietta ile de aynı şeyi yapacağını öngördü ve dijital çizimini buna göre hazırladı. Alfa yeni modeli önden çekişli yerine arkadan çekişli sürüş sistemiyle sunacak, bu da modeli daha sportif hale getirerek BMW 1 Serisi için ilginç bir alternatif yapabilir.

Son Güncelleme : 22 Kasım 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo