Skoda Kodiaq SportLine onaylandı

Ototeknikveri     22 Kasım 2016 03:56

Skoda Kodiaq ile ilgili haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Son gelen haber ise gelecek yıl çıkacak yüksek performanslı SportLine versiyonuna işaret ediyor.

Skoda Kodiaq SportLine onaylandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

SUV'nin Mallorca'daki uluslararası lansmanında SportLine versiyonu markanın yöneticileri tarafından onaylandı. Modelin Superb SportLine'dan daha agresif olması, böylece Volkswagen'in Tiguan R-Line modeline yaklaşması bekleniyor. Yeni versiyon standart donanım seviyelerinden bir dizi görsel revizyonla, yani daha kaslı tamponlar, büyük tekerlekler ve yerden yüksekliğinin bir miktar azaltılması ile ayrılacak. Sedan model Superb en üst donanım seviyesinde yola 15 mm daha yakın olduğundan benzer bir durumun Kodiaq SportLine için de geçerli olması bekleniyor.

 

Motorlar cephesine baktığımızda ise Superb SportLine versiyonundaki 2.0 litre turboşarjlı benzinli motorun Kodiaq SportLine için de kullanılma durumunun henüz belirsiz olduğunu görüyoruz. Bu motor 280 PS (276 BG) güç çıkışına sahip. Bunun yerine Avrupa versiyonu Passat'ın 240 PS (237 BG) çift turbo dizel motorunun kullanılma olasılığı da var.

 

Modelin 2017 Cenevre Otomobil Fuarı'nda yani önümüzdeki Mart ayında tanıtılması bekleniyor, dolayısıyla Skoda modelle ilgili tüm detayları yakın zamanda açıklayacak.

 

Son Güncelleme : 22 Kasım 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo