Yeni kasa Kia Cee'd kamuflajla görüntülendi

Ototeknikveri     24 Kasım 2016 12:59

Kia'nın üçüncü nesil Cee'd modeli, Rio'dan esinlenmesi beklenen görünümüyle ve kamuflajlı şekilde test edilirken kameralara yakalandı.

Yeni kasa Kia Cee'd kamuflajla görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Hatchback sektörü günümüzde hızla ilerliyor. Kia'nın yeni nesil Cee'd modeli, şu an piyasada olan modelin güncellenmesinden kısa süre sonra casus fotoğrafçılar tarafından görüntülendi. Renault Megane ile rekabet edecek model 2017 yılının ikinci yarısında piyasaya çıkacak. Yeni Cee'd, Kia'nın yeni Rio süpermini'sinin piyasaya sürülmesini takiben geliyor. Üzerindeki ağır kamuflajla dahi, yeni Cee'd modelinin tasarımında Rio'dan oldukça etkilenildiği anlaşılıyor. Kia müşterilerinin alıştığı ince LED farlar ve daha dik bir kaput, ayrıca markanın tipik "kaplan burnu" formundaki ön panjuru otomobilin kamuflaja rağmen fark edilebilen özellikleri arasında. Dikkatli bakanlar, otomobilde 2017 Hyundai i30 modeline benzer bir pencere çizgisi de fark edebilir. Bu bir tesadüf değil. Hyundai Grubu'nun parçası olan her iki model de aynı platformu ve turbo benzinli ile dizel motor serisinin büyük kısmını paylaşacak.

 

İç kabinde, Cee'd'i yeni Sportage ve Niro SUV'ler ile uyumlu hale getirmek için kalite ve teknolojide bir sıçrama bekleniyor. Daha uzun, daha geniş ve daha alçak kaporta ile Hyundai i30'a yakın boyutlara sahip olacak modelin, bacak mesafesi ve bagaj kapasitesinin de artması muhtemel.

 

Yeni Cee'd ile ilgili detaylar şu an sınırlı. Gelecek yılın sonbaharında tanıtılacak model ile ilgili yeni detaylar önümüzdeki aylarda ortaya çıkacak.

Son Güncelleme : 25 Kasım 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo