Yeni 2017 Subaru XV boksör motor ve hibrit sistemle geliyor

Ototeknikveri     24 Kasım 2016 04:00

Yeni nesil Subaru XV 2017'de hibrit sistemle ve bir dizi benzinli ve boksör dizel motorlarla gelecek.

 Yeni 2017 Subaru XV boksör motor ve hibrit sistemle geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni nesil Subaru XV yakında piyasaya çıkacak ve geleneksel benzinli ve dizel 'boksör' motor serisi ile birlikte bir hibrid versiyonla birlikte de sunulma olasılığı var. Model gelecek yıl Ekim ayında Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak. Subaru İngiltere pazarlama müdürü Chris Hawken, boksör motorun daima Subaru serisinin bir parçası olacağını ve önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek olan bir sonraki XV'nin elektrikli sisteme sahip olacağını açıkladı. Ayrıca XV'de ve serideki diğer otomobillerde dört çekişli sürüş sisteminden ödün verilmeyecek. Böylece otomobilin off-road yetenekleri daha da gelişecek. Subaru ayrıca ortadan motorlu bir hibrid spor otomobil planlıyor. Bu arabada, 1.6 litrelik bir turboşarjlı boksör (düz - dört silindirli) benzinli motor arka tekerlekleri sürecek, bir çift elektrikli motor ise ön tekerleklere güç verecek. Bu sistemin daha ekonomi odaklı bir versiyonu da olasılık dahilinde ancak her koşulda geleneksel motorun önde, elektrikli motorların arkada olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

 

2016'nın başlarında Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılan Subaru'nun XV Konsepti, yeni modelin nasıl görüneceği hakkında fikir veriyor. Konsept firmanın yeni nesil crossover'ının tasarımda izleyeceği yolu yansıtırken, Subaru'nun yeni 'Dynamix X Solid' tasarım felsefesini tanımlayan unsurlara da sahip. Bu tasarım yaklaşımı tüm yeni nesil Subaru otomobillerde kullanılacak.

 

Tasarım ekibine göre, XV Concept'in silueti, kaporta arkaya doğru akarken inceliyor ve daralıyor, enerjik ve atletik bir izlenim bırakıyor. Markanın ünlü "şahin gözü" farları ve altıgen ön panjuru tasarımdaki gelişmeler arasında. XV Concept ayrıca mat siyah koruyucu gövde kaplamasına sahip.

 

Konseptin yeni renk teması "Glacier Khaki Silica" buzulları çağrıştırmak üzere tasarlanmış. Ön panjurda, tamponda, alaşım tekerleklerde ve tavan raylarındaki turuncu detaylar ise konsepte görsel çekicilik katıyor.

Son Güncelleme : 25 Kasım 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo