2018 Mitsubishi ASX için dijital çizim

Ototeknikveri     28 Kasım 2016 10:45

Mitsubishi ASX geçen yıl güncellemeden geçmişti. Piyasada bu makyajlanan otomobili sunulmaya devam ederken, firma yeni nesil ASX’i test etmeye başladı bile.

2018 Mitsubishi ASX için dijital çizim
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni nesil 2018 Mitsubishi ASX’in 2017 yılı içinde tanıtılması bekleniyor. Bu arada, Carview tarafından yayınlanan bir dijital çizim yeni nesil modelin üretim versiyonunun nasıl görüneceği hakkında fikir veriyor. Dijital modelleme Mitsubishi Concept XR-PHEV II temel alınarak yapılmış, casus fotoğraflardan alınan detaylara da yer verilmiş. Birkaç detay casus fotoğraflardan farklı ancak genel olarak çizim doğru fikir veriyor diyebiliriz. Son casus fotoğraflarda dördüncü nesil ASX’in yeniden tasarlanan bir kontrol paneli ve orta konsol, ayrıca yeniden konumlandırılmış merkezi HVAC (ısıtma, havalandırma, klima) menfezlerinin yanı sıra pek çok yenilikle geldiğini gösteriyor.

Geleneksel benzinli ve dizel motorların yanı sıra, yeni nesil Mitsubishi ASX tak-çalıştır hibrit versiyon ile de sunulabilir. Otomobilin tantım tarihi yakınlaştıkça yeni detaylar gelmeye devam edecek. Nissan artık Mitsubishi’nin %33 kontrol hissesini elinde bulunduruyor. 2018 Mitsubishi ASX firmanın tamamen kendi bünyesinde geliştirdiği son global modellerden olabilir.

Son Güncelleme : 29 Kasım 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo