Yeni 2017 Ford Fiesta dört yeni versiyonuyla tanıtıldı

Ototeknikveri     30 Kasım 2016 12:50

Ford bugün yeni nesil 2017 Ford Fiesta'nın dünya prömiyerini Köln'de düzenlenen "Go Further" etkinliğinde gerçekleştirdi.

Yeni 2017 Ford Fiesta dört yeni versiyonuyla tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ford Avrupa, Orta Doğu ve Afrika CEO’su Jim Farley, etkinlikte Ford Motor Company başkanı ve CEO'su Mark Fields'la bir araya geldi ve yeni nesil Fiesta'nın dört yeni üretim versiyonunu izleyicilere tanıttı. Fiesta'nın da evi olan şirketin Köln Niehl üretim tesisinde 2500 bayi, çalışanlar ve medya mensupları etkinlik için toplandı. Farley, konuşmasında "Dört yıl önceki Go Further etkinliğinde Ford, Avrupa'da büyük ürünler ve yeni teknolojilerle daha yalın, daha akıllı bir iş stratejisi sözü verdi ve çalışanlarımızın yetenekleri, yaratıcılıkları ve tutkuları ile bu sözün gereğini yerine getirdik" dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü: "Yeni bir SUV serisi yarattık, Focus RS ve Ford Mustang ile performans otomobili segmentinde güçlendik ve ödüllü ticari taşıtlar serimizle işimizi daha da sağlamlaştırdık. Ayrıca, 1.0 litre EcoBoost motorumuzla kompakt motorların standartlarını yeniden belirleyerek çığır açtık. Bunlar yeni nesil Fiesta’ya giden yolu hazırladı”.

Yeni Fiesta’da yeni versiyonlarla sürüş keyfi dörde katlanıyor

Ford, yeni nesil Fiesta'nın dört farklı üretim versiyonunu tanıttı: Şık Fiesta Titanium, performans odaklı Fiesta ST-Line, lüks Fiesta Vignale ve Fiesta Active crossover.

Fiesta, şık dış görünüşünün yanı sıra, yüksek çözünürlüklü, 8 inç, “yüzer” tip dokunmatik ekran ve Ford'un sofistike SYNC 3 multimedya sistemine sahip ergonomik iç kabinle geliyor. Model ayrıca B&O Play ses sistemine sahip ilk Ford olacak.

Genişletilmiş Fiesta serisi, müşterilere her zamankinden daha fazla kişiselleştirme seçeneği sunacak ve nesiller boyu beğenilen sportif, eğlenceli sürüş karakterini zenginleştirecek.

Yeni nesil Ford Fiesta, "YuMi" adlı bir robotun yardım ettiği ödüllü DJ Yoda tarafından hazırlanan müzikle izleyicilerin karşısına çıktı. Ford, montaj hattında çalışanlarla robotlar arasında yakın işbirliği yaklaşımını geliştiren ilk otomobil üreticilerinden birisi. Bundan ilham alan DJ Yoda ve "YuMi", 1976 yılından bu yana yollarda olan Fiesta'nın 40'ıncı yıldönümü kutlamaları için bu kronolojiye uygun bir çalma listesi hazırladı.

Go Further etkinliğindeki diğer yenilikler

Ford’un “Go Further” etkinliğinde ayrıca sürücüsüz otomobillerle ilgili müşteriler arasında yapılan araştırmanın sonuçları yayınlandı ve gelecek yıl Avrupa yollarında otonom araba testlerine başlanacağı açıklandı. Bunun yanı sıra etkinlikte yeni Ford Mustang Black Shadow Edition ve Blue Edition modelleri, yeni Ford Transit Custom Black Edition ve Sport serisi van modelleri, son olarak yeni Ford Edge ST-Line SUV modeli de tanıtıldı. Bol ödüllü 1.0 litre EcoBoost üç silindirli motor için yeni silindir deaktivasyonu teknolojisi de etkinlikte duyurulan yeniliklerden birisi oldu.

Son Güncelleme : 30 Kasım 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo