Alfa Romeo Stelvio giriş seviyesi patent görüntüleri ile ortaya çıktı

Ototeknikveri     30 Kasım 2016 01:50

Alfa'nın ilk SUV'si Stelvio'nun Quadrifoglio versiyonu Los Angeles otomobil fuarında görüldü, kitlesel piyasaya yönelik giriş seviyesinden ise şu ana kadar elimizdeki en iyi görüntü bu patent resimleri.

Alfa Romeo Stelvio giriş seviyesi patent görüntüleri ile ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Alfa Romeo Stelvio SUV’den daha fazla detay bir dizi patent görüntüsüyle açığa çıktı. Alfa Romeo’nun ana firması Fiat Chrysler Otomobilleri tarafından patent için beş fotoğraf çekildi, fotoğraflar İtalyan otomobil sitesi Auto Italia Evolution tarafından yayınlandı. Giriş seviyesi Stelvio, en üst donanım seviyesi Quadrifoglio’dan çok farklı görünmüyor ancak performans modelindeki agresif stil giriş seviyesinde hafifçe yumuşatılmış. Giriş seviyesi Stelvio'nun arkasında iki büyük egzoz borusu var ve ön kısımda Giulia'nınkine benzer şekilde bölünmüş bir alt ızgara görülüyor. Resim alaşımlı jant tasarımını göstermese de, tekerlekler kemerleri dolduruyor, bu da büyük çaplı alaşım jantların giriş seviyesinde ve serinin geri kalanında kullanılacağı anlamına geliyor.

 

Stelvio serisinde yer alan motorlar, Giulia'daki motorlarla aynı olacak; 2.0 litrelik benzinli ve 2.2 litrelik dizel motor serinin büyük kısmında bulunacak. Alfa'nın, Giulia Veloce'de bulunan 2.0 litrelik benzinli motorun 280 hp güç ve 400 Nm tork üreten bir versiyonunun Stelvio için de kullanılacağını açıkladığı göz önüne alındığında, Stelvio Veloce modelinin de piyasaya sunulması bekleniyor.

 

Stelvio'nun donanım seviyeleri Giulia'yı takip edecek. Giriş seviyesi sadece Stelvio adını alacak ve ardından Stelvio Super, Technica, Speciale, Veloce ve nihayet Quadrifoglio gelecek.

 

Stelvio için fiyatlandırma henüz açıklanmadı ancak bu en yeni fotoğraflarda görülen giriş seviyesi otomobil için İngiltere'de 40.000 £ civarından başlaması, en üstte konumlanacak Quadrifoglio'nun satış fiyatının ise 65.000 £ civarında olması bekleniyor.

 

Ana akım donanım seviyelerinin satışlarda Quadrifoliglio versiyonuna büyük fark atması bekleniyor.

Son Güncelleme : 01 Aralık 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo