Skoda Kodiaq Top Gear ödülünü kazandı

Ototeknikveri     01 Aralık 2016 02:34

Skoda’nın yeni SUV’si İngiliz Top Gear dergisi tarafından büyük aileler için en iyi otomobil seçildi.

Skoda Kodiaq Top Gear ödülünü kazandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Skoda’nın ilk büyük SUV’si Kodiaq günlük kullanım esnekliği, mükemmel fiyat – performans oranı ve duyusal tasarımıyla herkesi etkilemeye devam ediyor. Şubat ayında müşterilere teslim edilmeye başlanacak otomobil İngiliz Top Gear dergisi tarafından kategorisinin en iyi otomobili seçildi. Uzmanlar Kodiaq için yaptıkları değerlendirmede “Stresi en aza indirmek Kodiaq’ın en başarılı olduğu görev. Kodiaq’ın esnek kullanım kolaylığı sayesinde aile hayatının üzerinize yüklediği sorumlulukları yerine getirememe endişeniz kalmıyor. Eşyaların taşınması, ailenin bir yerden başka bir yere ulaştırılması, kaygan ya da kötü yol koşullarında güvenlik ya da aile gezisi için yolun dışına çıkmak sorun olmuyor. Kodiaq güven verici ve emniyetli, aynı zamanda sıkıcılıktan da uzak” ifadelerini kullandılar.

 

Yedi koltuk, 24 sürüş yardım sistemi, otuzdan fazla "simply clever" akıllı çözüm, 2.5 ton maksimum treyler yükü ve sınıfının en geniş bagajıyla, Skoda Kodiaq “büyük aileler için en iyi otomobil” ünvanını almak için biçilmiş kaftan. Kullanım kolaylığının yanı sıra, otomobil mükemmel fiyat – performans oranıyla da dikkat çekiyor. Jürinin değerlendirmesinde bir artı puan da SUV’nin duyusal tasarımına verildi. Skoda Kodiaq ile marka etkileyici tasarım dilini SUV segmentine ilk kez aktardı. Şık çizgilerin birbiriyle etkileşimi, spor konturlar ve sağlam bir duruş korumayı ve gücü sembolize ediyor.

 

Yeni model 2017 yılının başlarında bayilere ulaşacak. İç kabin genişliği Skoda’nın popüler bir özelliği. 4.7 metre uzunluk, 1.88 metre genişlik ve 2.79 metre aks aralığı ile Skoda mühendisleri maksimum iç kabin alanını elde etmişler. Bu sayede, boylamasına ve yan yatırılabilir koltukların da yardımıyla, otomobil farklı oturma ve taşıma ihtiyaçlarına uyum sağlayabiliyor. Çok sayıda akıllı çözümle ve inovatif teknolojilerle SUV normalde daha üst sınıflarda bulunan özellikleri kendi sınıfına taşıyor. Skoda geniş kapsamlı SUV kampanyasını ilk SUV’si Kodiaq ile başlattı.

Son Güncelleme : 02 Aralık 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo