Volkswagen geleceği bugüne taşıyor

Ototeknikveri     01 Aralık 2016 03:06

Volkswagen markasının özel DRIVE sergisi geleceğin sürdürülebilir otomobil kullanımı için çözümler ve fikirler sunuyor, otonom sürüş için en yeni operasyon konseptlerini yansıtıyor.

Volkswagen geleceği bugüne taşıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen geleceğin ulaşım konseptlerini araştırmaya yoğun biçimde devam ediyor. Volkswagen Grup Forumu DRIVE’daki yeni sergi firmanın bu konuda ne kadar yol aldığının da göstergesi. “Geleceği gerçeğe dönüştürmek: geleceği üretime geçiriyoruz” teması ile, geleceğin ulaşımı ve operasyon konseptleri bugünden (1 Aralık 2016) itibaren Berlin’deki sergide görülebilecek. Bu inovatif sergi herkese açık olacak. Yollarda geleceğin nasıl görüneceğini merak edenler Volkswagen’in özel sergisinde aradıkları cevapları bulabilirler. Heyecan verici sunumlar ve taşıtlar farklı sergi alanlarında sürüşün geleceğini yansıtıyor. Bugünün asistan sistemlerinden yarının sistemlerine sıçrayışlar ve bunun ötesinde otomatik sürüşe giden yol etkileyici bir şekilde sahneleniyor.

 

Sergi interaktif olacak şekilde tasarlanmış. Ziyaretçiler pek çok yeni ürünü kendileri deneyebiliyor, müdahil olabiliyor ve öğrenebiliyor. Sergiler Wolfsburg Phaeno Bilim Merkezi ile ortaklaşa, büyük küçük tüm ziyaretçileri heyecanlandıracak şekilde hazırlandı. Jest kontrolünü deneme imkanından Volkswagen’İn yeni elektrikli konsept otomobili I.D. ile Paris’te sanal bir gezintiye pek çok ilgi çekici etkinlik sergide ziyaretçileri bekliyor.

 

Ayrıca, Golf GTE gibi şu an piyasada olan modeller de, BUDD-e ve otonom sürüş test otomobili GIRA gibi konseptlerle birlikte sergide yer alacak. Volkswagen’in elektrikli ulaşım alanında her zaman araştırma yaptığı ve alternatif sistemler geliştirdiği gerçeği de, 1979’dan bir Bulli ile ve tarihi zaman tüneli ile sergide yansıtılıyor.

Son Güncelleme : 02 Aralık 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo