Makyajlanacak 2017 BMW 2 Serisi’nden yeni görüntüler

Ototeknikveri     01 Aralık 2016 04:27

Son gelen casus fotoğraflarda makyajlanan BMW 2 Serisi’nde görsel değişikliklerin sınırlı kaldığı görülüyor ancak BMW modelde yeni teknolojilere yer verebilir.

Makyajlanacak 2017 BMW 2 Serisi’nden yeni görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güncellenen BMW 2 Serisi casus fotoğrafçılar tarafından görüntülendi. Değişiklikleri ilk bakışta anlayabilmek oldukça zor. Görüntülenen test otomobillerinde çok az kamuflaj var ve kaportanın büyük oranda aynı kaldığı anlaşılıyor. Otomobilin ön kısmında yeni bir çift far altıgen aydınlatma imzasıyla dikkat çekiyor. Otomobilin burnundaki hafif kamuflaj ön panjur ve tamponda ufak değişiklikler olabileceğini işaret ediyor. Önde LED gündüz sürüş ışıkları da yer alacak. Arka lambalarda da hafif kamuflaj var, dolayısıyla burada da yeni atdınlatma imzası bulunabilir. İç kabinin tamamen kapatılmış olması asıl büyük değişikliklerin burada olabileceğini düşündürüyor. Yeni iç kabinde iDrive multimedya sistemi ve yeni sürüş yardım sistemleri gibi teknolojiler bulunması bekleniyor.

 

Motor seçeneklerinde fazla değişiklik beklenmiyor. 2 Serisi’nin motor ve şanzımanları zaten bu yılın başlarında yenilenmişti. Aynı turboşarjlı dört silindirli benzinli ve dizel seçenekler devam edebilir.

 

Süspansiyon ve şasi ayarlarında ise değişiklikler olabilir. Güncellemeler hem Coupe hem de Cabriolet modellerde uygulanacak. Makyajlanan BMW 2 Serisi 2017 yılının yaz aylarında piyasada olacak.

Son Güncelleme : 02 Aralık 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo