Ford Mustang Black Shadow ve Blue Edition çıktı

Ototeknikveri     01 Aralık 2016 06:08

Ford Mustang’in iki özel modeli Black Shadow ve Blue Edition Avrupa’da ısmarlama döşeme ve aksesuar seçenekleri, ayrıca en üst düzey multimedya sistemleriyle piyasaya çıktı. Yeni versiyonlar Ocak ayında satın alınabilecek.

Ford Mustang Black Shadow ve Blue Edition çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Ford Mustang versiyonları bu hafta gerçekleştirilen “Go Further” etkinliğinde tanıtıldı. Etkinliğin asıl amacı yeni nesil Ford Fiesta’nın tanıtımı olsa da, yeni Ford Mustang versiyonları da çok ilgi çekti. İki özel versiyondaki değişiklikler özellikle dış cephe stilinde ve donanımda görülüyor. Ford Mustang Black Shadow Edition 5.0-litre V8 motor ve altı kademe otomatik vitesle sunulacak. Yeni versiyonda dört farklı renk seçeneği olacak: Platinum White (platin beyaz), Triple Yellow (üçlü sarı), Race Red (yarış kırmızısı) ve Grabber Blue (dikkat çekici mavi). Önemli stil değişiklikleri arasında siyah kaporta detayları, 19 inç alaşım tekerlekler ve Pony amblemi bulunuyor. Mustang Blue Edition modelinde Grabber Blue rengindeki kaportada şerit süslemeler klasik Mustang modellerinin ruhunu yansıtıyor. Model 5.0 litre V8 ya da 2.3 litre dört silindirli Ecoboost motor, manuel v otomatik vitesler, ayrıca siyah 19 inç çok kollu alaşım tekerleklerle siparişe açıldı.

 

Her iki model de en yeni Sync3 multimedya sistemi, ısıtmalı ve soğutmalı ön koltuklar, premium ses sistemi ve siyah deri iç kabinle geliyor. İngiltere’de özel versiyonlar satışa sunulmayacak. Grabber Blue ülkede halihazırda zaten yüksek donanım seviyesi olarak sipariş edilebiliyor, Black Shadow Edition versiyonuna ise Mustang 5.0 GT için yükseltme paketi olarak sahip olunabiliyor.

Son Güncelleme : 02 Aralık 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo