2018 Mercedes CLE'den yeni görüntüler

Ototeknikveri     04 Aralık 2016 10:28

2018 Mercedes-Benz CLE Avrupa’da test esnasında görüntülendi. Son gelen fotoğraflar dört kapılı otomobilin dış tasarımı hakkında fikir veriyor.

2018 Mercedes CLE'den yeni görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Porsche Panamera ile rakip olacak yeni model görüntülerde ağır kamuflajlı olmasına rağmen, piyasadaki model ile benzer ebatları ve şık profili net şekilde anlaşılıyor. CLE, aslında CLS modelinin ismi değişen yeni nesli olacak. Otomobilin hem dış cephesindeki hem de kabinindeki değişiklikler evrimsel nitelikte olacak. Aslında yeni E-Sınıfı, CLE'nin ayrıntılarına dair en iyi bilgileri sunuyor. E-Serisi mimarisini ve güç aktarım mekanizmalarını CLE ile paylaşacak. Yani CLE turboşarjlı dört silindirli ve V6 benzinli ve dizel motorlar ile, ayrıca AMG CLE 63 modeli için E 63'ün 603 bhp turbo şarjlı V8 motoru ile gelecek. E-Serisinin yarı otonom sürüş teknolojilerinin bazıları, gidilen yoldaki yasal hız sınırını otomatik olarak algılayarak uygulayan akıllı hız sınırlandırıcı ve sürücü müdahalesi olmaksızın şerit değiştirebilen aktif şerit değiştirme asistanı da dahil olmak üzere CLE'ye taşınacak.

 

Mercedes, CLE’nin çıkış tarihini teyit etmekten kaçındı ancak mevcut neslin ömrünü doldurmak üzere oluşu CLE’nin 2018'de satışa sunulacağını gösteriyor. Şu anki CLS'den farklı olarak, CLE, düşük talep nedeniyle station kaporta stili ile sunulmayacak.

Son Güncelleme : 05 Aralık 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo