BMW'den SUV atağı: 2019 yılına kadar beş yeni model

Ototeknikveri     05 Aralık 2016 03:41

Tazelenen bir BMW X serisi ufukta göründü, güncellenen modellerin yanı sıra tamamen yeni iki model de seriye katılıyor.

BMW'den SUV atağı: 2019 yılına kadar beş yeni model
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

BMW yeni SUV ordusunu oluşturuyor. Önümüzdeki 24 ayda beş yeni BMW X modelinin gelmesi bekleniyor. Bu SUV atağı 2017 yılının ortalarında güncellenen X3 ile başlayacak. Hazırlığı devam eden tüm BMW SUV'lerin ayrıntılarını aşağıda bulabilirsiniz...

 

BMW'nin SUV atağı

Yeni BMW X3

Yeni X3, daha güncel, daha hafif bir şasi ve biraz revize edilen bir görünüm ile çıkacak. Audi Q5 ve Porsche Macan rakibinin yeni platformu, bu kez biraz daha uzun bir araba olacağı anlamına geliyor, bu da konforu ve pratikliği artıracak. BMW'nin M alt markasının yeni X3'te devreye girmesi bekleniyor. M3 motorlu X3 M serinin yüksek performanslı üyesi olabilir.

 

Tamamen yeni BMW X2

X2 yeni bir küçük SUV olacak ve 2017 yılının sonunda göreceğimiz nihai üretim modeli, bu yılın başlarında Paris Motor Show'da tanıtılan konsept sürümü ile benzer. Modelin 30.000 £'in altında bir fiyat etiketi ve dört silindirli benzinli ve dizel motorlardan oluşan seçeneklerle gelmesi bekleniyor.

 

Yeni BMW X4

BMW X4, yaklaşmakta olan X3'te bulunan yeni şasi teknolojisini paylaşacak. Yeni model 2018 yılının başında gelebilir. Bununla birlikte, arabanın özgün dört kapılı coupe stili bozulmadan kalacak.

 

Yeni BMW X5

Yenilenen X3 gibi, yeni X5 de ustaca değiştirilmiş bir dış tasarıma sahip olacak ve muhtemelen CLAR platformunu 7 Serisi ile paylaşacak. Model için verimli bir plug-in hibrid versiyon çıkarılması da bekleniyor.

 

Tamamen yeni BMW X7

X serisinin en üstünde, tamamen yeni, tam boy bir Range Rover rakibi X7 modeli olacak. Yedi koltuğa sahip olacak ve özellikle ABD, Çin ve Ortadoğu piyasalarını hedef alacak model müşterilerini lüks ile cezbedecek. Yeni X7'nin 2018 yılının sonlarında çıkması bekleniyor.

Son Güncelleme : 06 Aralık 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo