2018 Toyota Camry'den ipucu

Ototeknikveri     05 Aralık 2016 06:20

Toyota Ocak ayında Detroit Otomobil Fuarı'nda tanıtacağı yeni nesil sedan modelin stili ve karakteri için özel ihtimam gösterdi.

2018 Toyota Camry'den ipucu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Toyota, 2018 Camry modelinden ilk ipucu görüntüsünü yayınladı. Görüntüde otomobilin arka kısmı karşımıza çıkıyor. İnce, zarif LED lambalar, alttaki sahte havalandırma kanalları ve bagaj kapağı üzerindeki spoyler çok şık görünüyor. Yine de bu sadece bir ipucu görüntüsü ve otomobilin tamamının tasarımını hala bilmiyoruz. Toyota yetkilileri yeni Camry için yüksek umutlara sahipler. SUV'ler segmenti sekteye uğrattı, dolayısıyla yeni modelin önünde zorlu bir görev var. Toyota ABD yöneticilerinden Bob Carter Detroit'de gazetecilere yaptığı açıklamada yeni Camry'i görme ve kullanma şansı bulduğunu, otomobilin görünümü ve performansı ile tüylerini diken diken ettiğini söyledi. Bu da modele bağlanan umutların bir ifadesi.

 

2018 Camry'nin casus fotoğrafları yeni modelin daha şık ve yol ile daha bütünleşik görüneceğini yansıtıyor. Model Toyota'nın TNGA modüler platformunu kullanacak. Bu platformu ilk kez 2016 Prius'ta görmüştük. Standart modellerde 2.5 litre doğal emişli dört silindirli ve Lexus NX ve IS'ten bildiğimiz 2.0 litre turboşarjlı dört silindirli motorlar kullanılabilir. 300 BG üzeri güç çıkışına sahip 3.5 litre V6 motorlu bir TRD performans versiyonu ve bir hibrid versiyon hazırlanması da gündemde.

Son Güncelleme : 06 Aralık 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo