Renault Megane GT ve Megane Estate GT için 165 hp 1.6 dizel

Ototeknikveri     07 Aralık 2016 12:13

Sportif kabiliyetleri ve düşük yakıt tüketimi ile kompakt bir otomobil arayan alıcılar, şimdi Renault'nun yeni Megane GT ve Megane Estate GT dCi modellerine yönelebilir.

Renault Megane GT ve Megane Estate GT için 165 hp 1.6 dizel
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Espace ve Talisman'dan gelen dCi 160 PS (158 HP) üzerine kurulu olan yeni Energy dCi motor artık 165 PS (163 HP) güç çıkışı ve 1750 rpm'den itibaren 380 Nm (280 lb-ft) tork ile sunuluyor. Renault henüz performans rakamlarını açıklamadı ancak NEDC kombine çevrimi yakıt tüketiminin hatchback ve station için sırasıyla 4.6 ve 4.7 l / 100 km olacağı belirtildi. Yeni Megane GT dizeller, Renaultsport tarafından geliştirilmiş süspansiyon ve TCe 205 versiyonunda bulunan dört çekişli 4Control şasi ile geliyor; bu da gelecek yıl Megane RS seriye katılana kadar meraklıları sıcak tutacaktır.

 

Buna ek olarak, Avrupa'da belirtilen iki otomobilin alıcıları ayrıca, Zen ve Intens versiyonları için GT-Line Dış Cephe Paketini de seçebiliyorlar. Paket, yeniden tasarlanan hava girişleri ve petek ön panjurla daha sportif bir ön tampon, renkli arka camlar, Dark Metal difüzör, krom egzoz boruları ve yeni alaşım jantları içeriyor. Intens, istenirse ekstra destekli spor koltuklar ve baş dayanakları, Dark Charcoal kumaş döşeme ve daha büyük parmak boşluklu perfore deri kaplama GT direksiyon gibi özellikler sunan GT-Line Full Dış Cephe Paketi ile de zenginleştirilebiliyor.

 

Renault, Fransa'da Megane GT ve Megane GT Estate dCi için siparişleri almaya başladı. Diğer piyasalarda da siparişler yakında başlayacak. Megane GT 34,300 €, Megane Estate GT ise 35,200 €'dan başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor.

Son Güncelleme : 07 Aralık 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo