Yeni 2017 Opel Insignia Sports Tourer station görüntülendi

Ototeknikveri     07 Aralık 2016 03:24

Yeni Vauxhall/Opel Insignia Grand Sport'un Sports Tourer station versiyonu, 2017 lansmanı öncesinde kamuflajsız görüntülendi.

Yeni 2017 Opel Insignia Sports Tourer station görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Opel Insignia'nın son rötuşları yapılıyor ve bu haftanın sonlarında tanıtılacak. Şimdi, Insignia Sports Tourer station modeli de, kaportadaki değişikliklerin net şekilde anlaşıldığı kamuflajsız fotoğraflarla karşımızda. Opel Insignia Sport Tourer, 2017 yılının sonlarına doğru piyasaya çıkacak. Son gelen casus fotoğraflarda otomobilin bütün dış cephesi net şekilde görülüyor, sadece iç kabin gizlenmiş. Otomobil, 2013 yılının Opel Monza konseptinden, ince farlar ve yanlarında derin bir kırışıklık bulunan daha dikey bir ön panjur gibi bazı özellikler almış. Yeni bir tasarıma sahip LED ışıklar da dikkat çekiyor. Bunların sedan versiyonda da bulunması bekleniyor. Station modeli sınıfının en büyük bagajlarından birisini uzun arka kısmında taşıyor. Yeni Insignia, eskisinden 150 mm kadar daha büyük olacak, bu da bagaj kapasitesi ve yolcuların kullanım alanını önemli ölçüde artıracak.

 

Önceki model 540 litrelik bagaj kapasitesine sahip ancak bu rakam yeni modelde 600 litrenin üzerine çıkabilir. Bu da Skoda Superb ve VW Passat station versiyonları ile rekabeti artıracak. Sedan gibi Sports Tourer de, büyüyen boyutuna uygun yeni bir platform üzerine inşa edilecek. Bununla birlikte, Insignia'da alüminyum gibi daha hafif malzemelerin kullanılması sayesinde otomobil yaklaşık 200 kg hafifleyecek.

 

Kaputun altında çok etkileyici değişiklikler yok, daha verimli dizel ve benzinli motorlar sunulması bekleniyor. Bununla birlikte, Opel'in Insignia'nın yeni bir plug-in hibrid versiyonunu sunma potansiyeli var. Hem Insignia sedan hem de Sports Tourer, ABD ve Çin'de Buick Regal olarak satılacak.

 

İkinci nesil Insignia sedanın 2017 yılı başında çıkması, ardından uzun süre geçmeden Sports Tourer'in de gelmesi bekleniyor. Sports Tourer sedan modelden yaklaşık 2 bin sterlin daha pahalı olacak.

Son Güncelleme : 07 Aralık 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo