Toyota modelleri için 2017 Model Yılı güncellemesi

Ototeknikveri     08 Aralık 2016 12:45

Toyota, 'Model Yılı' konsepti ile serisini her yıl tazeliyor. Bu ürün geliştirmeleri görsel yeniliğe ve müşteriye katma değer sağlayan yeni ekipmanlara odaklanıyor.

Toyota modelleri için 2017 Model Yılı güncellemesi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2017 Model Yılı güncellemesi, Toyota'nın Avrupa'da tasarlanmış, mühendisliği Avrupa'da yapılmış ve Avrupa'da inşa edilmiş modelleri Yaris, Auris, Verso ve Avensis için yeni Tokyo Red kaporta rengi ve yeni tasarlanmış alaşım jantlar ile geliyor.

Yaris

Fransa Valenciennes'de üretilen Yaris, 2011 yılında 144.000 adet satılırken, 2016 yılının ilk 9 ayında 160.000'den fazla satış yaparak B segmentinde varlığını güçlendirdi. Bu devam eden satış başarılarının çoğu Yaris Hybrid'e atfedilebilir. Hibrid versiyon şu anda Avrupa'daki tüm Yaris satışlarının % 40'ından fazlasını oluşturuyor bu oranın daha da artması bekleniyor. 2017 yılı için yeni Tokyo Red kaporta rengi, Yaris'in tek ve iki tonlu versiyonlarında mevcut olacak. İki tonlu versiyonlarda çatı, A sütunları, kapı aynaları, üst ön kanatlar ve kaputta siyah renk de kullanılıyor.

 

Auris

2016'da Auris Hatchback ve Touring Sports modelleri, satış rakamlarını % 7 artırarak yaklaşık 125.000 seviyesine ulaştı. Bunların % 60'ı hibrid satışları oldu ve Auris'in Avrupa'daki en çok satan hibrid model konumunu güçlendirdi.Yeni kaporta rengine ek olarak, 2017 Auris modelleri yeni işlenmiş satıhlı 17 inç alaşım jantlar, yeni Siyah Alcantara döşeme ve spor koltuklar ile birlikte sunulacak.

 

Artık Toyota Safety Sense, tüm Auris Hatchback ve Auris Touring Spor modellerinde standart olarak bulunuyor. Güvenlik paketi, müşterilere Çarpışma Öncesi Sistem (PCS), Şeritten Ayrılma Uyarısı (LDA), Otomatik Uzun Far (AHB) ve Yol İşaretleri Desteği (RSA) sunarak aktif güvenlik ve sürüş yardımını yeni seviyelere taşıyor.

 

Verso

Toyota Verso, 2002'deki ilk lansmanından bu yana 730.000 adet satarak C-MPV segmentinde popüler ve kalıcı olduğunu kanıtladı.Günümüzün MPV müşterisinin giderek farklılaşan taleplerini karşılamak üzere uyarlanmış olan Verso, Toyota'nın efsanevi kalitesi, dayanıklılığı ve güvenilirliği ile çarpıcı fiyat-performans oranını birleştiriyor. Verso kompakt boyutlarına rağmen sıradışı genişlikte kullanım alanı sunuyor, Toyota'nın Easy Flat oturma sistemiyle çok amaçlı taşıtlara özgü esnekliği de ihmal etmiyor.

 

2017 Verso orta donanım seviyesi modellerin koltukları Tokyo Red kaporta rengine uyumlu kırmızı dikişli ve kabartmalı bir döşeme ile geliyor. Buna ek olarak, işlenmiş satıhlı yeni bir 17 inç alaşım jant seçeneği de mevcut.

 

Avensis

Toyota Avensis, 2015'te piyasaya sürülmesinden bu yana piyasada güçlü ve çekici bir oyuncu olarak kendisini kanıtladı. Avrupalılar için Avrupa'da inşa edilen ve tasarlanan bu ürün, prestijli, dinamik bir tasarım, üst seviye iç mekan kalitesi, hassas şasi ve direksiyon mühendisliğine sahip. Bu özellikleri ile otomobil keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor.

 

2017 Avensis, güncellenen diğer temel modellerle uyumlu olarak yeni Tokyo Red kaporta rengi ve 18 inç işlenmiş satıhlı jantlar ile geliyor.

 

2017 Model Yılı taşıtlar Aralık ayı ile birlikte Avrupa'da satışa sunulmaya başlandı.

Son Güncelleme : 08 Aralık 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo