Honda CES 2017 öncesi NeuV konseptini tanıttı

Ototeknikveri     09 Aralık 2016 03:49

Honda Ocak ayında Las Vegas CES 2017 fuarında tanıtacağı ürünlerini yapay zeka ve otonom sürüş potansiyeline sahip, “ortak çalışan bir mobilite ekosistemi” olarak tanımlıyor.

Honda CES 2017 öncesi NeuV konseptini tanıttı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Honda NeuV konsepti beklendiği gibi teknoloji ve yapay zeka ile donatılmış. Honda bu konsept ile insan – otomobil etkileşiminin öncekinden çok daha farklı olacağını iddia ediyor. Yeni bağlanabilirlik modları ve trafik sıkışıklığını rahatlatmaya yönelik bir sistem de “mobilite ekosistemi” kapsamında Honda’nın CES 2017 fuarındaki standında yer alacak. Honda’nın elektrikli, bağlantılı, otonom, çevresiyle ve kullanıcısının taşınabilir teknolojileri ile etkileşime girebilen otomobillerden oluşan gelecek vizyonu fuarda ortaya konacak. Honda pilli-elektrikli NeuV konseptinin bir otomobilden daha çok bir mobilite çözümü olduğunu söylüyor. Konsept çok az kullanıcı komutuna ihtiyaç duyan, yüksek bir otonomi seviyesine sahip.

 

Honda konseptin şimdilik sadece bir fotoğrafını yayınladı. Fotoğrafta otomobilin hala bir direksiyona sahip olduğu görülüyor. Çatıdaki uzun anten otomobilin çevresiyle bağlantıda olacağının bir göstergesi, ayrıca geniş camlı tasarımdan ve kapılardan bunun hemen üretime geçirilmesi düşünülmeyen bir konsept çalışması olduğunu anlıyoruz.

 

Otomobilin ne kadar güç çıkışına sahip olacağı henüz açıklanmadı. Bunun düşük motor gücüne sahip, düşük hızlar ve şehiriçi trafik için tasarlanmış bir konsept olduğu düşünülüyor.

Son Güncelleme : 09 Aralık 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo