2017 Mercedes E Serisi Coupe broşürü internete sızdı

Ototeknikveri     12 Aralık 2016 09:01

Resmi olarak doğrulanmayan görsellerde yeni modelin dış tasarımı ortaya çıktı. Mercedes ayrıca yeni bir ipucu videosu yayınladı.

2017 Mercedes E Serisi Coupe broşürü internete sızdı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2017 Mercedes-Benz E-Class Coupe için hazırlanmış bir broşür Belçika’da bir web sitesinde yayınlandı. Broşürden alınan resimlerde otomobilin dışı ve iç kabini ilk kez tamamen kamuflajsız görülüyor. Coupe otomobilin iki kapılı kaporta stili net şekilde görülürken, iç kabinde ise yeni koltuklar ve hava girişleri dışında 2016’nın ortalarından bu yana satışta olan standart E-Class sedan versiyonu ile pek fark olmadığı anlaşılıyor. Otomobilin burnu kardeş model ile benzer ancak arka kısım daha özgün. İnce arka lambalar ve bagaj kapağı sedan versiyonun daha yumuşak görünümlü arka kısmından farklı.

Broşürde yeni modelin özellikleri de yer alıyor. E 400 4Matic versiyonunun detaylarının görüldüğü broşürden bu versiyonda çift turboşarjlı 3.0 litre V6 motorun 330 hp çıkış gücü ve 479 Nm tork ile sunulduğunu anlıyoruz. Bu motorla otomobil 5.3 saniyede sıfırdan saatte 100 km hıza çıkabiliyor. Maksimum hız ise 250 km.

Broşürde E 220d, E 200 ve E 300 modellerinin dört silindirli dizel ve benzinli motorlarla geleceği belirtiliyor. Bütün bu modeller zaten bekleniyordu, ayrıca bunlara daha sonra AMG E 50 modelinin de katılması bekleniyor.

 

Broşür Mercedes’in yeni bir ipucu videosu yayınlamasından hemen sonra internete sızdı. Videoda gördüğümüz bazı özellikler de broşürdeki bilgileri doğruluyor.

Yeni E-Class Coupe Ocak ayında Detroit Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak.

Son Güncelleme : 13 Aralık 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo