Kia’nın yeni performans otomobili için ipucu

Ototeknikveri     12 Aralık 2016 11:51

Kia gizli tuttuğu yeni performans otomobili için ipucu kampanyasını başlattı. GT olduğu tahmin edilen otomobil Ocak ayında Detroit Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak.

Kia’nın yeni performans otomobili için ipucu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kia’nın -GT spor sedan olduğu tahmin edilen- yeni amiral gemisi performans modeli için ipucu videosu yayınlandı. Otomobil en son Nurburgring’de test esnasında görüntülenmişti. Yeni videoda bu hızlı Kia’nın 5.1 saniyede sıfırdan saatte 100 km hıza çıkabileceği belirtiliyor.

Yeni video ile otomobile ilk kez “resmi” olarak bakıyoruz. Kamuflaj net bir görüntü elde etmemizi engellese de videoyu doğru anda durduğumuzda yeni Kia’nın dört kapılı bir fastback sedan olduğunu anlıyoruz. Bu da GT konseptine ve daha önceki casus fotoğraflar ile benzer.

Güney Koreli üretici yeni modelini gizlilik içinde tutuyordu ancak ipucu kampanyası kapsamında modele özel bir web sitesi açtı. Site kampanya boyunca yeni videolar ve fotoğraflarla güncellenecek. Modelin resmi tanıtımı ise Detroit fuarından hemen önceki gece yapılacak.

Kia spor sedan otomobil geliştirme hevesini 2014 yılındaki Detroit fuarında GT4 Stinger konsepti ile belli etmişti. Yeni model ve ipucu görselleri Kia’nın sektörde yükselmek ve daha lüks bir konumda yer almak istediğini gösteriyor. Sportage ve en yeni Optima gibi modeller de bunun göstergesi.

Kia’nın ilk ipucu videosu Nurburgring’de geçiyor. Videoda pek detay yok ancak otomobilin pistteki görkemli duruşu Kia’nın niyetlerini ve iddiasını da belli ediyor. Şimdilik bu video ve sitedeki az sayıda bilgi dışında elimizde bir şey yok ancak Aralık ayı boyunca yeni ipucu görselleri gelmeye devam edecek, her görselde daha fazla detay açığa çıkacak.

Son Güncelleme : 13 Aralık 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo