Opel'in Gelecek Planları

Ototeknikveri     19 Aralık 2016 02:04

Opel Avrupa’da daha verimli üretim yapmak için rotasını çizdi. Yeni nesil Mokka X SUV, 2019’dan itibaren Eisenach’da üretilecek. Corsa ve ADAM’ın yeni nesilleri ise yine 2019’dan itibaren Zaragoza’da üretilecek.

Opel'in Gelecek Planları
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Genel iş konseyi başkanı Dr. Wolfganf Schäfer-Klug yeni kararla ilgili şunları söyledi: “Revize edilen üretim lokasyonları üretimi daha verimli yapacak. Tesisin bir modele odaklanması sayesinde montaj hattında sinerji ve lojistik koordinasyon gelişecek. Geleceğe doğru önemli bir adım atıyoruz. Bu karar her iki fabrikadaki arkadaşların da işlerini garanti altına alacak ve yeni perspektifler yaratacak. IG Metall ile yaptığımız toplu sözleşmede de belirtildiği üzere, Eisenach ve Zaragoza fabrikalarımızda üretime seçkin ürünlerle uzun süre devam edeceğiz”

 

IG Metall sendikası bölge yöneticisi Jörg Köhlinger ise “Toplu sözleşmenin uygulanması bize ne kadar doğru bir sözleşmeye imza attığımızı kanıtladı. İlgili herkes bir rota çizilmesi için katkı sağladı, fabrikaların ve işçilerin gelecekleri garantiye alındı, Opel’in tesislerinin geleceği şekillendirilmiş oldu” dedi.

 

Mokka X, Corsa ve ADAM, Opel’in en popüler üç markası arasında. Bugüne kadar 670 bin kullanıcı Opel Mokka ya da Mokka X’i seçti. 630 bin adet Corsa ve 225 bin adet ADAM satıldı.

Son Güncelleme : 19 Aralık 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo