BMW Grup yeniliklerle Detroit NAIAS 2017’de

Ototeknikveri     19 Aralık 2016 05:44

BMW 8 – 22 Ocak 2017 tarihleri arasında Detroit’de düzenlenecek Kuzey Amerika Otomobil Fuarı’nda yeni BMW 5 Serisi sedan modelinin dünya prömiyerini ve BMW Concept X2’nin Amerika prömiyerini yapacak.

BMW Grup yeniliklerle Detroit NAIAS 2017’de
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

BMW standında ayrıca yeni BMW 530e iPerformance plug-in hibrit, sportif BMW M500i xDrive ve lüks BMW 6 Serisi modelleri de tanıtılacak. BMW ConnectedDrive da yeni servislerle birlikte fuarda yer alacak. Fuarda dünya prömiyeri yapılacak yeni BMW 5 Serisi modelleri yedinci nesle ulaştı. Geliştirilmiş sürüş dinamikleri, benzersiz sürüş yardım sistemleri, ileri düzey bağlanabilirlik servisleri ve yeni inovatif işletim sistemi yeni modellerin önemli özellikleri arasında.

Mart 2017’den itibaren BMW 530e iPerformance ile yeni BMW 5 Serisi’ne plug-in hibrit bir versiyon da eklenecek. Sportif BMW 530e iPerformance sedan dinamizm ile sıfır emisyonlu elektrikli sürüşü birleştiriyor.

Yeni BMW 5 Serisi’nin prömiyeri ile birlikte yeni BMW M550i xDrive da tanıtılacak. Güçlü M Performans TwinPower Turbo motoru, arkaya eğilimli BMW xDrive akıllı dört çekişli sürüş sistemi ve M Performans özel süspansiyon yapılandırması ile BMW M550i xDrive benzersiz bir dinamizn sunuyor.

BMW 6 Serisi modelleri ise 2017’nin bahar aylarında piyasada olacak. BMW 6 Serisi opsiyonel donanım listesi çekici yeni seçeneklerle daha da zenginleşti. BMW 6 Serisi Coupe, BMW 6 Serisi Cabriolet ve BMW 6 Serisi Gran Coupe dış cephe görünümleri ve iç kabin özellikleriyle serinin sportif karakterini yansıtıyor ve müşterilerine heyecan veriyor.

NAIAS 2017’de Amerika prömiyeri yapılacak BMW Concept X2 kompakt segmentine giriş yapacak yeni bir şehir otomobili konsepti. Model dinamik mükemmelik ve diğer X modellerinden ayrılan özgün tasarımıyla etkiliyor.

Yeni BMW 5 Serisi sedan ile birlikte kullanıcılara yeni dijital servislerle BMW Connected sisteminin son versiyonu sunuluyor. Bu servisler arasında kişiselleştirilmiş başlatma ekranı BMW Connected Onboard ve otomobilin çevre görüntüsüne akıllı telefonla uzaktan erişim imkanı sunan Remote 3D View da bulunuyor. Ayrıca, BMW ConnectedDrive Gerçek Zamanlı Trafik Durumu (RTTI) servisi kapsamında risk önizleme özelliği de sunuluyor.

Son Güncelleme : 20 Aralık 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo