Yeni BMW 6 Serisi: lüks ve şıklığın en iyi bileşimi

Ototeknikveri     19 Aralık 2016 08:53

BMW 6 Serisi'n i yeni bir güncellemeden geçiriyor. Yenilenen 6 Serisi NAIAS'ta gün yüzüne çıkacak.

Yeni BMW 6 Serisi: lüks ve şıklığın en iyi bileşimi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

BMW 6 Serisi 2017’nin baharında yeni donanım seçenekleriyle geliyor. Özellikle BMW 6 Serisi Coupe, BMW 6 Serisi Cabriolet ve BMW 6 Serisi Gran Coupe’deki yenilikler hem dış cephe hem de iç kabinde çarpıcı bir stil ile serinin sportif karakterini vurguluyor.Yeni BMW 6 Serisi’nde kaporta rengi seçenekleri yeni Sonic Speed Blue metalik ile genişletilmiş. M spor paketi ile birlikte, BMW 6 Serisi Coupé, the BMW 6 Series Cabriolet ve BMW 6 Serisi Gran Coupé artık iki renkli, çift kollu, yeni 20 inç M hafif alaşım tekerlekler ile gelecek. Yine M spor paketi ile birlikte opsiyonel olarak karbon fiber trim finişleri kokpitte spor otomobil ambiyansı yaratıyor. Bu özellik daha önce sadece performans odaklı BMW M6 modelinin üç versiyonu için sunuluyordu.

 

Motor seçenekleri

40 yıllık bir geçmişi olan BMW 6 Serisi’nin şu anki nesli dinamik performans, şıklık ve cazibe ile dolu üç versiyona sahip. BMW 6 Serisi Coupe (ortalama yakıt tüketimi: 9.3 – 5.4 l/100 km, CO2 emsiyonu: 217 – 143 g/km), Cabriolet (yakıt tüketimi: 9.5 – 5.6 l/100 km, CO2 emisyonu: 221 – 149 g/km) ve Gran Coupe (yakıt tüketmi: 9.4 – 5.5 l/100 km, CO2 emisyonu: 219 – 147 g/km) her model için bir sıralı 6 silindirli benzinli motor (235 kW/320 hp), 230 kW/450 hp gücünde bir V8 benzinli motor ve bir 6 silindirli dizel motor (230 kW/323 hp) seçeneğiyle geliyor. Tüm motorlar standart olarak 8 ileri Steptronic spor şanzıman ile çalışıyor. Benzinli modellerin tamamında spor egzoz sistemi sürekli güç tedariği ve etkileyici bir motor sesiyle birlikte yer alıyor. BMW 6 Serisi’nin tüm versiyonları standart arkadan çekişin yanı sıra, BMW xDrive opsiyonel akıllı dört çekişli sürüş sistemi ile de sunuluyor.

 

İç kabin

BMW 6 Serisi şık, stil sahibi ve etkileyici bir iç kabin ambiyansına sahip. Sürücü ve ön yolcu için ısıtmalı, entegre kemerli, elektrikli ve hafızalı ayarlanabilir koltuklar sunuluyor. Tüm modeller Dakota deri döşemeler, çok fonksiyonlu direksiyon, ConnectedDrive navigasyon paketi, kablosuz erişim noktası, akıllı telefon entegrasyonu ve kablosuz şarj, hi-fi hoparlör sistemi, LED farlar ve alarm sistemi gibi standart özelliklere sahip.

Design Pure Experience ve Design Pure Excellence donanım koleksiyonları ile kullanıcılar otomobillerini kişiselleştirebiliyor. BMW Individual seçenekleri ile kullanıcı kişisel stilini daha da fazla yansıtabiliyor. Bu seçeneklerle modellerin sportif ve lüks özellikleri de vurgulanabiliyor. Aynı zamanda, modele göre farklılık gösteren özel M spor paketi ile dinamik performans, çarpıcı dış görünüm, farklı sürüş özellikleri ve özel kokpit tasarımına sahip olunabiliyor.

Son Güncelleme : 20 Aralık 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo