2017 Suzuki Swift (Maruti Swift) özellikler ve ayrıntılar

Ototeknikveri     20 Aralık 2016 02:50

2017 Suzuki Swift altı farklı versiyonla geliyor: XG, XL, Hybrid ML, RS, Hybrid RS, RSt.

2017 Suzuki Swift (Maruti Swift) özellikler ve ayrıntılar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İnternete sızan bir broşürle 2017 Suzuki Swift’in (2017 Maruti Swift) özellikleri, versiyonları ve ayrıntıları ortaya çıktı. Standart versiyonlar (XG, XL, Hybrid ML) 1.2 l DOHC VVT 4 silindirli benzinli motor ve 5 ileri manuel ya da CVT şanzımanla gelecek. Hybrid ML Suzuki’nin SHVS sistemini kullanacak, sistem bir başlatıcı/jeneratör ile rejeneratif freni entegre ediyor. JC08 döngüsüne göre, Swift Hybrid 27.4 km’de 1 litre yakıt tüketecek (2x4 CVT şanzıman ile). Üç versiyon da CVT şanzımanın yanı sıra opsiyonel dört çekişli sürüş sistemi ile sipariş edilebilecek.

 

2017 Suzuki Swift RS versiyonları üç motor seçeneğiyle geliyor: 1.2 litre 4 silindirli DOHC VVT benzinli motor, 1.2 litre 4 silindirli DOHC VVT ve 1.0 litre DOHC Boosterjet (turboşarjlı) 3 silindirli benzinli motor. Standart Swift gibi, Swift RS’deki 1.2 litre seçeneği de 5 ileri manuel ya da CVT (4x4 opsiyonel) şanzımanla geliyor. 1.0 litre Boosterjet versiyonu (RSt) ise 6 ileri otomatik şanzıman (ve direksiyon üzerinde vites değiştirme kanatçıkları) ile geliyor. 1.0 litre Boosterjet motorun yakıt tüketimi JC08 döngüsüne göre 20 kilometrede 1 litre.

 

İnternete sızan broşür görüntülerinde sadece en üst donanım seviyesi Swift RSt Boosterjet’in detayları okunabiliyor. Dış cephe LED otomatik farlar, LED gündüz sürüş ışıkları, halojen sis lambaları, 16 inç alaşım jantlar, dış aynalara monte edilmiş sinyal lambaları, kamera ve ters park sensörleri ile geliyor.

 

İç kabinde, 2017 Suzuki Swift üzerinde ses ve sürüş kontrolleri bulunan düz dipli direksiyon, direksiyona monte vites değiştirme kanatçıkları (sadece RSt için), otomatik klima kontrolü, anahtarsız giriş, tek butonla durdur/başlat, ısıtmalı ön koltuklar, multi-info renkli ekran, dokunmatik multimedya sistemi, navigasyon ve Apple Carplay desteği, ESP ve Yokuş Asistanı ile geliyor. Opsiyonel güvenlik paketi (Safety Pack) ise çift kameralı fren desteği, şeritten ayrılma uyarısı ve hız sınırlayıcı ile sunuluyor.

 

Son Güncelleme : 20 Aralık 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo