Yeni BMW 530e iPerformance, İngiltere pazarına 43 bin 985 pound'dan başlayan fiyatlarla giriyor

Ototeknikveri     22 Aralık 2016 04:08

'I' markasından alınan teknolojileri kullanan ve en son nesil 5 Serisi üzerine kurulu yeni BMW 530e iPerformance İngiltere pazarına girmeye hazırlanıyor.

Yeni BMW 530e iPerformance, İngiltere pazarına 43 bin 985 pound'dan başlayan fiyatlarla giriyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ocak ayı ortasından başlayarak 43.985 £ (54.412 $) giriş fiyatıyla satılacak elektrikli sedan, 184 HP güç çıkışı ve 320 Nm tork üreten 2.0 litrelik dört silindirli bir yanmalı motor ve 95 HP güç çıkışı ve 250 Nm maksimum torka sahip bir elektrikli motpr kullanıyor. Bunlar, otomobilin 6.2 saniyede sıfırdan saatte 100 km'ye hızlanmasını sağlıyor. Azami hız ise 235 km/s. Yakıt tüketimi sadece 2 litre / 100 km, CO2 emisyonu 46 g / km. Güç, standart bir 8 vitesli otomatik şanzıman ile arka tekerleklere iletiliyor ve elektrik motorunun beslenmesi, 9.2 kWh'lik bir toplam kapasiteye sahip bir lityum-iyon pil paketiyle gerçekleştiriliyor. Yerden tasarruf sağlamak için arka koltuğun altına yerleştirilen pil, standart bir ev elektrik prizinden 5 saatten az bir sürede ve BMW i Wallbox ile 3 saatten daha az bir sürede tamamen şarj edilebiliyor ve azami 140 km / s hızla 47 km elektrikli sürüş mesafesi sunuyor.

 

Yeni BMW 5 Serisinin normal versiyonları gibi, 530e iPerformance da standart yüksek çözünürlüklü 10.25 inç ekran, navigasyon, Bluetooth, ses asistanı, jest kontrolü, ayrıca Lane Change Assistant (şerit değiştirme asistanı), Lane Keeping Assistant (şerit koruma asistanı) ve Active Cruise Control (uyumlanabilir seyir kontrolü) de dahil olmak üzere geniş bir sürücü destek teknolojisi yelpazesine sahip. Ekipman listesi BMW Connected Onboard, 360 derecelik kameralar, Microsoft Office 365, hava durumu güncellemeleri ve diğerlerini de içeriyor.

 

Elektrikli 5 Serisi dış cephede mavi ön panjur çıtaları, mavi tekerlek göbeği kapakları, C sütunları üzerinde eDrive amblemleri, bagaj kapağında 530e amblemi ve A sütunu ile sürücü tarafındaki ön tekerlek kemeri arasında yer alan bir şarj yuvası ile donatılmış.

 

Sürücü, Sport, Comfort ve Eco Pro ayarları arasından seçim yapabilmeyi sağlayan Sürüş Deneyimi Kontrolü anahtarı yanında, eDrive, Max eDrive ve Pil Kontrol seçenekleri ile sistemi ayarlayabilmeye imkan veren bir eDrive düğmesini de kullanabiliyor.

Son Güncelleme : 23 Aralık 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo