2017 Honda CR-V, Yeni Turbo Motoru ve 24,045 $ Başlangıç Fiyatı ile Piyasada

Ototeknikveri     22 Aralık 2016 04:51

Honda, bugün ABD'de bayilerde satışa çıkan 5. nesil CR-V'nin resmi fiyatlandırma ayrıntılarını yayınladı.

2017 Honda CR-V, Yeni Turbo Motoru ve 24,045 $ Başlangıç Fiyatı ile Piyasada
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Honda'nın ülkedeki en çok satan aracı LX, EX, EX-L, EX-L Navi ve Touring donanım seviyeleri ile sunulurken, iki tekerlekten çekişli ve 184hp'lik 2.4 litre doğal emişli, dört silindirli motorlu giriş seviyesi 24.045 dolardan satılacak. En ucuz 4x4 versiyona ise giriş seviyesi fiyatının üzerine vergiler dahil 1300 dolar eklenerek sahip olunabiliyor. Seçilen versiyona bağlı olarak, yeni CR-V, 7 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemi, uydu navigasyon, Apple CarPlay, Android Auto, sesli kumanda, uzaktan motor çalıştırma, çift bölgeli iklim kontrolü, iki arka USB şarj portu ile donatılabiliyor. Isıtmalı yan aynalar, LED DRL'ler (gündüz sürüş ışkları), otomatik farlar ve 18 inçlik tekerlekler de diğer özellikler arasında.

 

26.695 dolar fiyatlı EX versiyonu ile Yoldan ÇIkış Uyarısı, Uyumlanabilir Seyir Kontrolü ve Düşük Hızlı Takip gibi kapsamlı sürüş yardım teknolojilerine sahip olunabiliyor. Bunlar, Arka Çapraz Trafik Takibi, Kör Nokta Desteği, Sürücü Dikkat Takibi ve otomatik uzun farlar gibi yeni özelliklere ek olarak geliyor. Bu donanım, EX seviyesi ve üzerinde standart olarak sunuluyor.

En çok satan donanım seviyesi olan EX ayrıca 190 beygir gücünde, 243 Nm torka sahip yeni 1.5 litrelik turbo motorla geliyor ve şehir içi, karayolu ve ortalama ölçümlerine göre sırasıyla 8.4 / 6.92 / 7.84 l / 100 km yakıt tüketiyor. Giriş seviyesi LX, geçen yılın 2,4 litrelik doğal emişli motorunu kullanmaya devam ediyor ve 184 HP güç çıkışı ile 244 Nm tork üretiyor. Her iki motor da bir CVT şanzımana bağlanmış ve gücü standart önden çekişli sisteme veya isteğe bağlı dört çekişli sürüş sistemine iletiyor.

 

Dört çekişli sürüş sistemi, maksimum arka tekerlek torku dağıtımında bir artış sağlayan güncellemeden ve yol tutuşunu geliştiren yeni bir elektronik kontrolden faydalanıyor.

Son Güncelleme : 23 Aralık 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo