Volkswagen I.D ailesinin yeni üyesi Detroit'de

Ototeknikveri     24 Aralık 2016 04:03

Elektrikli mobilite dönemi başlıyor. Detroit'teki Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı'nda (NAIAS, 8 - 22 Ocak) Volkswagen, yeni çağın çok fonksiyonlu taşıtı, I.D ailesinin yeni üyesini sergileyecek.

Volkswagen I.D ailesinin yeni üyesi Detroit'de
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

 • Yeni I.D iki elektrikli motora ve dört çekişli sürüş sistemine sahip
 • Konsept çok fonksiyonlu, esnek iç kabin sunuyor

Elektrikli mobilite dönemi başlıyor. Detroit'teki Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı'nda (NAIAS, 8 - 22 Ocak) Volkswagen, yeni çağın çok fonksiyonlu taşıtı, I.D ailesinin yeni üyesini sergileyecek. Konsept otomobil, Volkswagen markasının efsanevi kökleri ile onun heyecanlı geleceği arasındaki bağlantıları geliştiriyor. I.D gibi bu konsept de Modüler Elektrikli Sürüş Kiti (MEB) platformu üzerine kurulu ve bu nedenle aynı zamanda MEB'nin potansiyelini ortaya koyuyor.

 

I.D konseptinin bu yılın Eylül ayında düzenlenen Paris Uluslararası Otomobil Fuarı'nda sunulmasından bu yana, bu baş harfler öncelikle Volkswagen'in daima ağa bağlı ve tamamen elektrikli yeni nesil otomobillerinin simgesi haline geldi. I.D, aynı zamanda tasarım dilinde netlik, saf form, dürüst karakter, otantik duyusallık ve ideal bir mekansal konseptin yanı sıra tipik Volkswagen özelliği olarak ayrıntılarda kalite anlamına geliyor.

 

I.D konsepti gelecekte tamamen otonom bir şekilde çalışabiliyor olacak. Volkswagen logosuna hafifçe basıldığında, elektrikli mekanizmayla geri çekilebilen direksiyon kokpitte kayboluyor. Sürücü rahatına bakarken, lazer tarayıcılar, ultrasonik ve radar sensörleri ve kameralar diğer yol kullanıcılarını ve çevreyi izliyor.

 

Detroit'te sunulacak I.D konsept otomobil, Volkswagen markasının efsanevi kökleri ve onun heyecan verici geleceği arasındaki bağlantıları geliştiriyor. Otomobil genel olarak devrimci bir ruha sahip. Uzun bir elektrikli sürüş mesafesi ile seyahat için geniş alan I.D'de bir araya geliyor. Otomobil sıfır emisyonla çevreye zarar vermeden yeni bir özgürlük duygusu yaşatıyor ve ulaşımda yeni bir dönemi simgeliyor.

Son Güncelleme : 24 Aralık 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo